توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اشکال پس از ارتقا به 1.5.23 در شمارنده صفحات سایت در پایین صفحه نخست
poonoodi
07-06-2011, 08:36 PM
با سلام خدمت همه
صفحه نخست سایت من و در قسمتی که شمارنده صفحات سایت وجود دارد پس از ارتقا دچار این مشکل شده است:
<< ابتدا < قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی > انتها >>
jpage_current_of_total
در حال حاضز همانطور که مشاهده میفرمایید شماره صفحه از کل صفحات نمایش داده نمیشه و به جای ان عبارت
jpage_current_of_total
نمایش داده میشود
متشکرم از راهنمایی های دوستان
sahama
07-07-2011, 07:18 AM
به 1.5.23 کدوم تیم ارتقا دادید؟ چگونه؟
یه بار دیگه فایل بسته نصب 1.5.23 رو آپلود و آنزیپ کرده و پوشه نصب روحذف بفرمایید و نتیجه رو بگید
poonoodi
07-07-2011, 08:38 AM
من جوملاي ام رو از سايت joomla.ir گرفته و نصب داشتم تا اينكه با بسته هاي ارتقاي اگر اشتباه نكرده باشم joomla.org به 1.5.23 آپگريد كردم و تا حالا هيچ مشكلي نداشتم و فقط همين مشكل كوچولو موي دماغ شده كه البته چيززياد مهمي نيست ولي اگر نباشه بهتره
با تشكر
torghoundy
07-07-2011, 08:44 AM
سلام
جوملای انگیلیسی یا جوملای تیم جوملا فارسی رو امتحان کنید ببینید باز هم این مشکل وجود داره یا خیر؟
poonoodi
07-07-2011, 09:18 AM
با تشكر
جوملا فارسي بسته اپگريد هم داره يا اينكه بايد كل جوملا اكستركت و پوشه install پاك بشه
ضمنا اينجا چه جوري فايل پيوست پاسخ ميشه ؟
و پست هاي خودم رو چه جوري ميتونم تو يه صفحه ببينم؟
torghoundy
07-07-2011, 11:39 AM
سلام
هم بسته های بروز رسانی و هم بسته های کامل در این لینک (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) موجود هست،پست های شما از این لینک (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) قابل دسترس هست و ضمناً طبق سیاست های تیم امکان ایجاد فایل پیوست برای کاربران وجود نداره.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.