توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چندزبانه کردن جوملا
samira222
07-07-2011, 07:40 AM
سلام
من می خوام سایتم زبان فارسی و انگلیسی و عربی رو ساپورت کنه ، در حال حاضر زبان پیش فرض فارسی هست ، انگلیسی هم تو لیست هست اما وقتی ماژولش رو فعال میکنم و تو صفحه سایت انگلیسی رو انتخاب میکنم هیچ اتفاقی نمیفته !! یعنی مطالب همون فارسی می مونه !!
علاوه بر اینکه من زبان عربی رو هم باید داشته باشم که اونو حتی تو لیست هم ندارم
به من گفتن joomfish رو نصب کنم مشکلم حل میشه چون قابلیت ساپورت چند زبان رو دارا هست اما من هیچی ندیدم
ممنون میشم راهنمایی کنید
torghoundy
07-07-2011, 08:48 AM
سلام
اگر سایت رو تازه ایجاد کردید پیشنهاد میشه از جوملا 1.6 برای یک سایت چند زبانه استفاده کنید.
برای جومفیش شما باید بسته زبان عربی رو هم از سایت joomla.org دانلود کنید و به سایتتون اضافه کنید.
پس از نصب و فعال کردن زبان ها در جومفیش شما باید ، تک تک بخش های سایتتون رو با جومفیش ترجمه کنید تا وقتی زبان مربوطه رو انتخاب می کنید ترجمه ها هم نمایش داده بشه.
samira222
07-07-2011, 08:57 AM
نه سایت جدید نیست
یعنی باید همه ی مطالب سایت رو ترجمه کنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من فکر می کردم خودش قابلیت تبدیل و ترجمه رو داره !!
torghoundy
07-07-2011, 09:07 AM
سلام
با استفاده از ماژول gtranslate می تونید کاری کنید که سایت خودش ترجمه بشه ، اما نه ترجمه درست و حسابی بلکه یک ترجمه ماشینی که زیاد صحیح نیست، برای ترجمه از هسته مترجم گوگل استفاده میشه.
جومفیش سایت شما رو خودش ترجمه نمیکنه ( بنده هم تا بحال همچین چیزی ندیدم ) بلکه ترجمه های شما رو نشون میده ، بله باید تمام مطالب سایت رو ترجمه کنید اگر می خواهید تر جمه صحیحی به کاربران ارائه بدید.
poonoodi
07-07-2011, 09:27 AM
سلام
انگلیسی هم تو لیست هست اما وقتی ماژولش رو فعال میکنم و تو صفحه سایت انگلیسی رو انتخاب میکنم هیچ اتفاقی نمیفته !! یعنی مطالب همون فارسی می مونه !!
نگفتيد از چه مازولي استفاده ميكنيد
mersad
07-07-2011, 03:43 PM
دروود
میتونید از افزونه های زیر استفاده کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
شاد و سلامت در پناه ایزد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.