PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در چیدمان مطالب

masood
07-09-2011, 11:21 AM
با سلام خدمت دوستان بنده مشکلی که دارم وقتی یک مطلب جدید اضافه می کنم به ایتدای لیست مجموعه اضافه می شود و سپس بنده وقتی می خواهم با توجه به طبقه بندی مطالب خودم این مطلب رو به پایین منتقل کنم در قسمت مدیریت مطلب با فلشهای سبز که در قسمت چیدمان هستش اونها رو پایین و بالا می برم البته در قسمت مدیریت مطلب این کار انجام میشه اما وقتی سایت رو نگاه می کنم در اونجا جابجا نشده یعنی این چیدمان در قسمت front- end دیده نمیشه و در اونجا مطالب به همون صورت که ساخته شده ( به ترتیب ساخته شدن ) نمایش داده میشه به عنوان مثال وقتی یک مطلب زیر مجموعه یک مطلب دیگه است یا اولویتش پایین تره و باید پایین تر از یه مطلب دیگه باشه من نمی تونم این چیدمان رو انجام بدم لطفا راهنمایی بفرمائید . ممنون

safajuy
07-09-2011, 12:04 PM
به مديريت منو ها برويد و گزينه صفحه اصلي را انتخاب كنيد در سمت چپ مي توانيد چينش مطالبتون رو در صفحه ي اصلي معلوم كنيد. موفق باشيد

sahama
07-09-2011, 12:04 PM
در منو ها ترتیب چینش رو بر اون اساسی که می خواهید انجام بدید
ظاهرا ترتیب چنینش بر مبنای "جدیدترین ها در ابتدا" است که باید تغییر کنه به چیزی که نیاز شما رو برطرف می کنه

masood
07-10-2011, 05:06 AM
در منو ها ترتیب چینش رو بر اون اساسی که می خواهید انجام بدید
ظاهرا ترتیب چنینش بر مبنای "جدیدترین ها در ابتدا" است که باید تغییر کنه به چیزی که نیاز شما رو برطرف می کنه

ممنون از راهنماییتون مشکل حل شد