PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکا نمایش ماژول minifrontpage در اینترنت اکسپلورر

gipcenter
07-10-2011, 02:20 PM
با سلام خدمت دوستان
من یک سایت با جوملا راه انداختم که داخل اون نمی خواهم مطالبم رو در صفحه اصلی انتشار بدهم و برای این که مطالبم بیاد از ماژول minifrontpage استفاده کردم.
حالا در موزیلا مشکلی باهش ندارم ولی در اینترنت اکسپلورر متن را در کنار تصویر نمایش میدهد و من می خواهم زیرش نمایش بدهد.هرچی هم عکس هارو بزرگ می کنم فایده نداره و کاملا بهم میریزه
کد های css که داره هم ارسال کردم که اگر لازم شد دم دست باشد.

.minifp td { padding-right:5px;}
.minifp td p {
margin-top:3px;}
.minifp td img {
border:none;
margin-left: 0.5em;
margin-right: 0.5em;}
.minifp-anotherlinks
{
font-weight:bold;
font-size:100%;
border-bottom:1px solid #ccc;
display:block;
padding-bottom:5px;
margin-bottom:5px;
background:url(../images/application_add.gif) no-repeat top left;
padding-left:20px;
}
.minifp ul li {
font-size:94%;
padding-left:0;
}
.minifp ul li a {

}
.minifp-introtitle a {
font-size:120%;
color: #333;
}

.minifp-introtitle a:hover {
text-decoration:underline;
}
.minifp-date {
color:#666;
font-size:9px;
font-weight:normal;
height:10px;
}
a.minifp-full-link {
line-height:24px;
}
a:hover.minifp-full-link {
text-decoration:underline;
}

safajuy
07-10-2011, 02:45 PM
ميشه دقيق بگيد كجا ايراد داره؟ واسه من كه سايت مشكلي نداشت

gipcenter
07-10-2011, 06:13 PM
شما با چه *Browser ی باز کردین؟چون با اینترنت اکسپلورر ۶ یا ۷ یا ۸ باز کنید مشکل دار باز میشه.مشکلشم دقیقا در تصویر زیر مشخص شده.
اولین تصویر تصویر مشکل دار هست و دومی تصویر صحیح هستش
اٌه یک سوتی هم دادم که آدرس سایت رو براتون قرار ندادم.ببخشید:whistle::o<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> com
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

safajuy
07-10-2011, 06:29 PM
در ويرايشگرتون تصاوير رو فيكس كنيد. تقريباً تنظيماتش شبيه به OfficeWord هستش. تنظيماتي درزمينه چينش تصاوير داره. IE بدترين سازگاري رو با قالب ها داره

gipcenter
07-10-2011, 06:57 PM
در ويرايشگرتون تصاوير رو فيكس كنيد. تقريباً تنظيماتش شبيه به OfficeWord هستش. تنظيماتي درزمينه چينش تصاوير داره. IE بدترين سازگاري رو با قالب ها داره

با تشکر از پاسخ هاتون.هر کار میکنم درست نمیشه.جدول هم کشیدم ولی جواب نمیده.البته مگر اینکه تنظیم دیگه ای داشته باشه که من بلد نیست

safajuy
07-10-2011, 07:11 PM
از ويرايشگر jce استفاده كنيد. فارسي هم ساپورت مي كنه

gipcenter
07-12-2011, 11:17 AM
ربطی به ادیتور نداشت و درست نشد.
من موندم که چرا باید تو موزیلا درست بشه ولی تو اکسپلورر درست نیست

sahama
07-12-2011, 02:46 PM
این مربوط به پشتیبانی از دستورات css و همین طورجاوا اسکریپت است
در این کامپوننت احتمالا از دستوری استفاده شده که در فایر فاکس معتبر است اما در اینترنت اکسپلورر نا معتبر
کلا اینترنت اکسپلورر مرورگر مشکل داریه