توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل پس از حذف پوشه Installation
Arash_Elf
07-12-2011, 01:22 AM
سلام
دوستان وقتی جوملای 1.6.3 رو نصب میکنم و تا آخرین مرحله پیش میرم هنگامی که پیغام حذف پوشه Installation میاد از طریق FTP اون پوشه رو که حذف میکنم و میخوام وارد صفحه اصلی سایت و یا مدیریت جوملا بشم با پیفام 404Not Found مواجه میشم ولی 1.5.23 رو که نصب میکنم این مشکل رو ندارم میشه بگید اشکال کار کجاست؟؟؟
چندین و چند بار هم امتحان کردم
اینم متن ارور :
Not Found
The requested document was not found on this server.
Web Server at arshaam.ir
sahama
07-12-2011, 04:45 AM
شاید سطح دسترسی پوشه ها وفایل ها رو خیلی پایین تنظیم کرده اید و سرور حتی اجازه دیدن صفحات روهم به کسی نمی ده
Arash_Elf
07-12-2011, 05:17 AM
سطح دسترسی 777 هست اگر باید تغییر بدم بفرمائید ؟؟؟
Arash_Elf
07-12-2011, 06:16 AM
دوستان عزیز و مدیران مجترم من نیاز فوری به حل این مشکل دارم ، هیچ کس نمیتونه به من کمک کنه؟؟
safajuy
07-12-2011, 06:24 AM
No configuration file found and no installation code available. Exiting...
اين پيغاميه كه سايت شما ميده. چك كنيد كه فايل configuration.php در جوملاي شما ايجاد شده باشه. كنترل پنل هاستتون چيه؟
hamidy
07-12-2011, 06:27 AM
سلام
لطفا از ارسال های مکرر خودداری کنید.
سرور شما چیه ؟
فایل configuration ایجاد شده؟
در پناه حق
Arash_Elf
07-12-2011, 06:43 AM
شرمنده از بابت اینکه چند بار ارسال کردم .
هاستی که من گرفتم سرورش ویندوز هست با کنترل پنل Plesk .
ضمناً فایل Configuration هم ایجاد نشده .
Arash_Elf
07-12-2011, 06:45 AM
شرمنده از بابت اینکه چند بار ارسال کردم .<br>هاستی که من گرفتم سرورش ویندوز هست با کنترل پنل Plesk .<br>ضمناً فایل Configuration هم ایجاد نشده .
تنها چیزی که موجود هست یک فایل تکست با این نام web.config.txt
safajuy
07-12-2011, 06:55 AM
فايلي به نام configuration.php-dist در جوملاي شما وجود داره. موقع نصب دسترسي اين فايل رو به 777 تغيير بديد.در ضمن جوملا با زبان برنامه نويسي PHP نگارش شده و بر روي هاست هاي ويندوز به راحتي اجرا نميشه. براي بهتر اجرا شدن كانفيگ هاست خودتون رو به لينوكس تغيير بديد
Arash_Elf
07-12-2011, 07:12 AM
عذر میخوام ولی این فایل توی کدام پوشه هست من که هر چی میگردم پیداش نمیکنم
پ.ن : پیداش کردم همونی که توی پوشه Installation هست منظورتون بود دیگه؟؟؟
فقط نمیدونم چرا دسترسیش رو نمیتونم عوض کنم همش ارور میده
safajuy
07-12-2011, 07:31 AM
عذر ميخوامبراي جوملاي 1.6 بايد فايل web.config رو 777 كنيد البته به اينجا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)مراجعه كنيد ببينيد هاست شما پشتيباني مي كنه يا نه
Arash_Elf
07-12-2011, 08:00 AM
من فایل web.config ندارم فقط یک فایل توی پوشه جوملا هست به نام web.config.txt
Arash_Elf
07-12-2011, 08:30 AM
دوستان عزیز واقعا ممنون بابت پاسخ هتی سیعتون ، من فکر کنم همون ورژن 1.5.23 رو نصب کنم بهتر باشه برام دردسرشم کمتره
بازم ممنون
safajuy
07-12-2011, 09:23 AM
دوست عزيز چون جوملا بر پايه ي php نوشته شده بايد از هاست مربوط به اون استفاده كنيد. استفاده از سرور ويندوز براي نصب جوملا نه براي شما مي صرفه و نه سايت بهينه اي داريد. سرعت لود جوملا در ويندوز خيلي پايينه
hamidy
07-12-2011, 10:06 AM
سلام
سطح دسترسی 777 هست اگر باید تغییر بدم بفرمائید ؟؟؟
سطح دسترسی چه فایل یا فولدری رو تغییر دادید؟
دوستان عزیز واقعا ممنون بابت پاسخ هتی سیعتون ، من فکر کنم همون ورژن 1.5.23 رو نصب کنم بهتر باشه برام دردسرشم کمتره
بازم ممنون
شما باید permissin ها در plesk تنظیم کنید. تا فایل configuration.php ایجاد بشه. مشکل اینجاست که دسترسی ها درست ست نشده و فایل کانفیگ ایجاد نمیشه .
در ضمن اگر می تونید جوملا 1.5 رو نصب کنید ، نصب جوملا 1.6 هم همانند جوملا 1.5 هست.
آموزش نصب را مطالعه کنید.
در پناه حق
Arash_Elf
07-12-2011, 10:53 AM
دوست من اگر دقت میکردید من توی پست اولم هم توضیج دادم و گفتم ورژن 1.5.23 رو نصب میکنم و هیچ مشکلی ندارم ولی وقتی فایل های اونو پاک میکنم و 1.6.3 رو میریزم این مشکل بوجود میاد،من مشکلم مراجل نصب نیست بلکه مشکل من بعد از مراحل نصب هست زمانی که پوشه Installation رو پاک میکنم
hamidy
07-12-2011, 11:00 AM
سلام
گفتید فایل کانفیگ ایجاد نمی شه. یعنی تنظیمات پیکربندی انجام نشده.
قبل از حذف فولدر installation چک کنید ببینید فایل کانفیگ تولید شده یا نه؟
در پناه حق
Arash_Elf
07-12-2011, 11:30 AM
نه قبل از پاک کردن فولدر Installation هم فایل کانفیگ درست نمیشه برام .
safajuy
07-12-2011, 11:38 AM
شماروي هاستتون از زبان asp هم استفاده كرديد؟ اگر نكرديد پيشنهد مي كنم هاستتون رو عوض كنيد چرا كه اگرهم بشه بعد ها با مشكلات ديگه اي مواجه خواهيد شد. حتي با جوملاي 1.5. بهتره كانفيگ هاستتون رو تغيير بديد
Arash_Elf
07-12-2011, 11:58 AM
دوست عزیز ممنونم بابت اینکه به حل مشکل من کمک میکنید ، ولی با این پیشنهاد شما ما داریم صورت مسئله رو حذف میکنیم .
ضمناً من هاستمو از پویا سازان گرفتم که اطلاعات کلی اون رو توی لینک زیر میتونید ببینید .
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
باز هم ممنون
mohammad abbasi
07-12-2011, 12:02 PM
منم همین مشکلو دارم و همه این کارها رو کردم ولی باز این ارور رو میده :((((((
No configuration file found and no installation code available. Exiting...
hamidy
07-12-2011, 12:29 PM
سلام
نه قبل از پاک کردن فولدر Installation هم فایل کانفیگ درست نمیشه برام .
دسترسی برای ایجاد فایل ندارید.
شماروي هاستتون از زبان asp هم استفاده كرديد؟ اگر نكرديد پيشنهد مي كنم هاستتون رو عوض كنيد چرا كه اگرهم بشه بعد ها با مشكلات ديگه اي مواجه خواهيد شد. حتي با جوملاي 1.5. بهتره كانفيگ هاستتون رو تغيير بديد
این یک توصیه هست که اگر برنامه خاصی برای استفاده از هاست ویندوز ندارید حتما از هاست لینوکسی استفاده کنید.
دوست عزیز ممنونم بابت اینکه به حل مشکل من کمک میکنید ، ولی با این پیشنهاد شما ما داریم صورت مسئله رو حذف میکنیم .
ضمناً من هاستمو از پویا سازان گرفتم که اطلاعات کلی اون رو توی لینک زیر میتونید ببینید .
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
باز هم ممنون
در قسمت پرمیشن مربوطه به فولدر نصب جوملا Plesk IIS User ... رو Full Control کنید
دوباره مراحل نصب را ادامه دهید.
نوع دیتابیس : MySQL
نام هاست: localhost
نام کاربری : ...
رمز عبور : ...
نام دیتابیس : ...
اگر جوملا 1.5 رو در همین هاست نصب کردید نباید با تنظیمات پرمیشن در پلسک ویندوز مشکلی داشته باشید!
در پناه حق
Arash_Elf
07-12-2011, 01:10 PM
ممنونم ولی من الان که پرمیشن رو روی فول گزاشتم این پیفام هائی که توی عکس اول هست میاد و بلافاصله صفحه Redirect میشه و عکس دوم ظاهر میشه..
عکس شماره 1 : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
عکس شماره 2 : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
سلام
مشخصات هاست را با نسخه جوملا میخواهید براتون نصب کنید خصوصی بفرستید تا نصب کنم
موفق باشید
Arash_Elf
07-12-2011, 02:52 PM
سلام
مشخصات هاست را با نسخه جوملا میخواهید براتون نصب کنید خصوصی بفرستید تا نصب کنم
موفق باشید
ممنون از بابت اینکه قبول زحمت میفرمائید .
مشخصات رو براتون ارسال کردم .
موفق و پیروز باشید
سلام
براتون نصب کردم:
ولی هاست به شدت داغونه ، توصیه میکنم هاست را در اولین فرصت ممکن عوض کنید
موفق باشید
Arash_Elf
07-13-2011, 11:57 AM
سلام
براتون نصب کردم:
ولی هاست به شدت داغونه ، توصیه میکنم هاست را در اولین فرصت ممکن عوض کنید
موفق باشید
یک دنیا ممنونم ازتون فقط اینکه برای عوض کردن هاست چه اقدامی باید بکنم یعنی کلاً از ***** نگیرم یا اینکه بگم اونا هاستم رو چنج کنن و لینوکسی بهم بدن؟؟؟
مهدی.
07-13-2011, 12:04 PM
سلام
لطفاً از بردن نام تجاری خودداری کنید !
علاوه بر اینکه باید از هاستهای بر پایه سیستم عامل لینوکس استفاده کنید باید توجه کنید سخت افزار هاست و کیفیت آن نیز در حدی باشد که شما را دچار مشکل نکند !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
Arash_Elf
07-13-2011, 12:21 PM
شرمنده ، پستم رو ویرایش کردم و فقط اینکه سخت افزار هاست رو چگونه میتونم چک کنم؟؟؟
بک سوال دیگه :: آموزش ساختن فایل های ریدایرکت کجا هست من هر چی گشتم پیدا نکردم؟؟؟
ممنون
hamidy
07-13-2011, 12:25 PM
آموزش ساختن فایل های ریدایرکت کجا هست من هر چی گشتم پیدا نکردم؟؟؟
سلام
آموزش مدیریت ارجاع لینک (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA_%D8%A7%D8%B1%D8 %AC%D8%A7%D8%B9_-_%D9%84%DB%8C%D9%86%DA%A9%E2%80%8C%D9%87%D8%A7_%D8 %AF%D8%B1%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7_1.6&redirect=no)
در پناه حق
Arash_Elf
07-13-2011, 01:16 PM
سلام
آموزش مدیریت ارجاع لینک (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>آموزش:_مدیریت_ارجا _-_لینک*ها_درجوملا_1.6&redirect=no)
در پناه حق
ممنونم من تمام مراجل گفته شده رو در این روش رفتم ولی موثر نبود ، هم mod_rewrite را فعال کردم هم فایل htaccess.txt رو به .htaccess تغییر دادم ولی وقتی اطلاعات ارجاع لینک رو وارد میکنم و دخیره میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته ...
راه حل بهتری سراغ ندارید؟؟؟؟
بازم ممنون و ببخشید که زیاد سوال میکنم
سلام
از این آموزش استفاده کنید:
موفق باشید
Arash_Elf
07-13-2011, 01:54 PM
نوید جان ممنونم ازت واقعاً لطف کردی.
نتونستم به دکمه تشکر اکنفا کنم ببخشید دیگه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.