توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با ماژول آب و هوا
amirb55
07-12-2011, 09:51 AM
سلام
ماژول آب و هوا ttweather رو نصب کردم بسلامتی نصب شد.
اما وقتی منتشر کردم در صفحه اصلی سایت بدون آنکه چیزی از سایت نمایش داده شود
پیغام زیر می آید
Warning: fopen() [function.fopen]: URL file-access is disabled in the server configuration in /home/ncaspian/public_html/modules/mod_ttweather/mod_ttweather.php on line 46
Warning: fopen(<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) [function.fopen]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/ncaspian/public_html/modules/mod_ttweather/mod_ttweather.php on line 46
could not open XML input
تهران
مشکل از کجاست چه باید بکنم؟
sahama
07-12-2011, 02:47 PM
file-access is disabled in the server configuration
با مدیر هاستتون این مشکل رو مطرح کنید و ازش در خواست کنید حلش کنه
poonoodi
07-12-2011, 06:01 PM
این مازول کلا مشکل داره و بهتره ازش صرف نظر کنید . من از دو سایت مختلف این برنامه رو گرفتم و نصب کردم و لی هردونسخه همین مشکل رو داشت. البته رو دو هاست امتحان کردم و هردو جواب یکسانی دادند
amirb55
07-13-2011, 02:15 AM
با مدیر هاستتون این مشکل رو مطرح کنید و ازش در خواست کنید حلش کنه
سلام
ممنون از توجه شما ... چه چیزی رو ایشون باید حل کنه ؟ دسترسی به چه فایلی محدود شده ؟ این فایل ها که فایل با فرمت خاصی نیستند همه سیستم درست کار میکنه باید بگم چه چیزی رو تغییر بده؟
amirb55
07-13-2011, 02:26 AM
این مازول کلا مشکل داره و بهتره ازش صرف نظر کنید . من از دو سایت مختلف این برنامه رو گرفتم و نصب کردم و لی هردونسخه همین مشکل رو داشت. البته رو دو هاست امتحان کردم و هردو جواب یکسانی دادند
به نظر شما از چه ماژولی استفاده کنم
ترجیحا فارسی شده باشه یا نیاز به زبان نداشته باشه (مثلا فقط تصویر باشه)
سلام
بهترین و نازترین ماژول آب و هوا جوملا: jweather
موفق باشید
amirb55
07-13-2011, 08:48 AM
والا jweather رو هم نصب کردم اون یه مشکل دیگه داره تصاویر وضعیت رو نشون نمیده!
در واع آدرس عکسها درست نیست !
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> به وضوح مشخص است که اسم تصاویر وجود ندارد!
سلام
آیا نام کاربری و رمزعبور اکانت weather.com را داخل ماژول ست کردید؟
موفق باشید
amirb55
07-13-2011, 01:31 PM
سلام
آیا نام کاربری و رمزعبور اکانت weather.com را داخل ماژول ست کردید؟
موفق باشید
سلام
منظورتون برای Jweather هست ؟
نه ننوشته بودم الان که شما گفتید رفتم ثبت نام کردم به طور مشخص ID , licence key پیدا نکردم اما یک کد گرفتم برای درج در سایت از داخل اون ID و یک کد MD5 پیدا کردم اون رو تو ماژول نوشتم که فایده ای نداشت !
سلام
کد زیر را بنویسید:
Partner ID:1059138683
License Key:905300a2645daf22
نباید مشکلی باشه
موفق باشید
amirb55
07-13-2011, 06:04 PM
مرسی درست شد!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.