PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل دارم تورو خدا کمک کنید!!!

yas1234
07-13-2011, 08:31 AM
با سلام خدمت تیم زحمت کش جوملا

من حدود 1 ساعت پیش جوملا 1.5 را نصب کردم روی سایتم ولی ادرس سایتم را وقتی که وارد می کنم انگار که سایت جولا بالا می اید من باید چه کار کنم که بتوانم در سایت مطلب بگذارم یا موضوعات را دسته بندی کنم (به خدا خسته شدم :cry:) اینم ادرس سایتم هست ...yas0k0a.gigfa.com

در ضمن برای تغییر دادن قالب جوملا باید محتوای قالب جدید را در کدام پوشه از مدیریت فایل در هاست ریخت؟؟؟؟

پیشاپیش از کمکتان ممنون ...یاس

iRo.ubukan
07-13-2011, 08:43 AM
برای اینکه بتونید وارد مدیریت جوملاتون بشید و ارسال مطلب و ... باید درانتهای آدرس سایتتون administrator رو اضافه کنید.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

(<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

yas1234
07-13-2011, 08:57 AM
خیلی ممنون ولی من میتونم وارد کنترل پنل سایت بشم ولی سایت من همش درباره ی جوملا هست من نمیدونم منظورم رو چطوری بیان کنم...
سایت من با سایت جوملا هیچ فرقی نداره- من میخوام که موضوعات سایت و قالب به سلیقه ی خودم باشد...
اگر لینکی هست در انجمن که در رابطه با این مشکل من هست به من بگید...به خدا خسته شدم 2 روزه نخوابیدم:(

yas1234
07-13-2011, 09:00 AM
فکر کنم باید خودم دستی تنظیم کنم درسته؟؟؟؟

فقط تنها مشکل قالب رو دارم... از سایت جوملا ارت قالب گرفتم ولی نمی دونم چطوری روی سایت فعال کنم اگه توضیح بدید ممنون میشم:rose:

yas1234
07-13-2011, 09:07 AM
شرمنده یک چیز دیگه ..برای اپلود فایل های انجمن ساز چه کار کنم..(برای فعال کردن و نصب Com -Ccboard) فارسی گرفتم ..اگر طریقه ی نصب این را هم توضیح دهید خیلی خیلی ممنون میشم...با تشکر یاس:o

hamidy
07-13-2011, 09:40 AM
سلام

در اولین قدم کتاب جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو مطالعه کنید.

اطلاعاتی هم که هست بعنوان نمونه (موقع نصب) در سایت شماست و مشکلی نیست می تونید عدم انتشار یا حذف کنید.

سوالات مختلف را در تاپیک های جداگانه بپرسید. (حتما در سایت جستجو کنید ممکن است پاسخ سوال های شما در انجمن باشد)

در پناه حق

yas1234
07-13-2011, 11:49 AM
Restricted access دوستان عزیز این ارور را در وارد شدن سایت دارم ...مشکل از چیه؟؟؟؟

poonoodi
07-13-2011, 11:54 AM
خب من الان سایت شما بودم و دیدم که دچار مشکل شدین

حالا بگین چکار کردین که اینطوزی سایت از دسترس خارج شد

yas1234
07-13-2011, 12:09 PM
والا دوست عزیز من روی هاست اول قالب و اپلود کردم بعد که دفترچه ی راهنمای جوملا رو خوندم دیدم که باید در افزونه ها اپ میکردم ...از اون به بعد این ارور واسم میاد...شما میتونید واسم درست کنید به خدا خسته شدم ...اگه میخواهید ای دی یاهو رو هم میدم راحت تر در ارتباط باشیم و مشخصات سایت رو بدم اگر براتون مقدور باشه واسم درست کنین؟؟؟خیلی ممنون میشم

poonoodi
07-13-2011, 12:14 PM
اشکال نداره
برام pm کن

hamidy
07-13-2011, 12:21 PM
سلام

قوانین انجمن

19) کاربران عادی اجازه دریافت یوزرنیم و پسورد سایت سایر کاربران را ندارند. در صورتی که سایت شما دچار مشکل شد یا نیاز به راهنمایی داشتید، از در اختیار گذاشتن یوزرنیم و پسورد مدیریت سایت یا کنترل پنل هاست به کاربران دیگر برای حل مشکل خودداری کنید. تیم مامبولرن هیچ مسئولیتی در قبال سوء استفاده های احتمالی نخواهد داشت.

برای نصب هر افزونه ای در مدیریت افزونه ها > نصب :

آپلود بسته فایل

نصب از پوشه

نصب از آدرس

می تونید استفاده کنید.

قالب رو کجا آپلود کردید؟

در پناه حق