PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ویرایش رمز عبور توسط کاربر

saghy_110
07-14-2011, 06:00 AM
سلام به همه
با تشکر از سایت بسیار مفید و ارزشمندتون
انجمن رو جستجو کردم و جوابی برای سوالم نیافتم:
امکان ویرایش رمز عبور برای مدیر وجود داره؛ میخوام ببینم همچین امکانی برای کاربران هم هست یا خیر؟ یعنی کاربر هم می*تونه رمز عبور خودش رو تغییر بده؟
با تشکر

safajuy
07-14-2011, 06:11 AM
با سلام. چنين امكاني وجودداره.ازمديريت كاربران ميشه. براي لينك به منو به مديريت منو بريد و يك منو بسازيد در اون منو گزينه كاربر راانتخاب كنيد و طرح بندي فرم كاربر را بزنيد. به هم ين راحتي. موفق باشيد

saghy_110
07-14-2011, 07:36 AM
سلام دوست عزیز
ممنون که اینقدر زود پاسخ دادید
اما اگر فرمایش شما رو درست متوجه شده باشم، همچین گزینه ای در مامبو در قسمت مدیریت منو وجود نداره. ابتدا که نام منو و نام ماژول می*خواد بعدش هم در زیرمنوها کامپوننت و لینک و از این حرفا داره گزینه ای به این نام که شما فرمودید وجود نداره.
اگر فرمایش شما رو درست نفهمیدم لطف بفرمایید کمی ساده*تر و قابل فهم تر بیان فرمایید .
باز هم تشکر می کنم

vahid1921
07-14-2011, 09:24 AM
سلام.فکر کنم منظورتون رو متوجه شدم، توی مامبو میشه با چند لینک زیر این کار رو انجام داد، فقط به جای سایت خودم شما لینک سایت خودتون رو جایگزین کنید:ویرایش مشخصات: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ارسال مطلب: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>ارسال لینک: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>فقط ممکنه با توجه به بخش و مجموعه شما آیتم آی دی یا شماره بخش هم نیاز به تغییر داشته باشه.این ها رو توی منوی کاربری به صورت لینک-آدرس وب ایجاد کنید و یادتون نره که سطح دسترسیشون باید register باشه. موفق باشین.

vahid1921
07-14-2011, 09:29 AM
ببخشید ظاهرا فروم مشکل داره و من نتونستم مطلب ویرایش کنم، یه سری مطالب و لینک ها به هم چسبیدم و قاطی شد، این درستشه:سلام.فکر کنم منظورتون رو متوجه شدم، توی مامبو میشه با چند لینک زیر این کار رو انجام داد، فقط به جای سایت خودم شما لینک سایت خودتون رو جایگزین کنید:ویرایش مشخصات: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ارسال مطلب: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ارسال لینک: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> فقط ممکنه با توجه به بخش و مجموعه شما آیتم آی دی یا شماره بخش هم نیاز به تغییر داشته باشه.این ها رو توی منوی کاربری به صورت لینک-آدرس وب ایجاد کنید و یادتون نره که سطح دسترسیشون باید register باشه. موفق باشین.

saghy_110
07-14-2011, 03:55 PM
سلام و عرض تشکر
خیلی محبت کردید. پاسختون کامل و دقیق بود فقط یک نکته می*مونه و اون هم اینکه به*روزرسانی اطلاعات کاربر ذخیره نمیشه و پیغام عدم موفقیت ویرایش اطلاعات کاربر رو میده. محبتتون رو در حق بنده تمام می کنید اگر پاسخ این سوال رو هم بدهید.
یا علی

vahid1921
07-14-2011, 05:47 PM
لینک سایتتون رو اگه امکانش هست بذارین و یه کاربر هم درست کنید جهت تست و یوزر پسوردش رو بذارین بررسی کنم.

mersad
07-14-2011, 09:33 PM
دروود

قوانین رو مطالعه کنید و به ان احترام بگذارید :
19) کاربران عادی اجازه دریافت یوزرنیم و پسورد سایت سایر کاربران را ندارند. در صورتی که سایت شما دچار مشکل شد یا نیاز به راهنمایی داشتید، از در اختیار گذاشتن یوزرنیم و پسورد مدیریت سایت یا کنترل پنل هاست به کاربران دیگر برای حل مشکل خودداری کنید. تیم مامبولرن هیچ مسئولیتی در قبال سوء استفاده های احتمالی نخواهد داشت.

شاد و سلامت در پناه ایزد

vahid1921
07-15-2011, 06:19 AM
دوست عزیز آقا مرصاد، کاش این تاپیک رو کامل میخوندین، مشکل ایشون با کاربرای معمولی سایتوشنِ و بنده هم هیچ وقت ازشون یوزر پسورد اصلی شون رو نخواستم، یوزر یه کاربر عادی و آزمایشی رو خواستم که مشکلشون رو حل کنم، چون واقعا جور دیگه ای نمیشه بهشون کمک کرد، اگه شما میتونین راهنمایی بفرمائین. به هر حال اینکه توجه به مطالب فروم دارین خوبه ولی هدف من فقط کمک بود. حال خود دانید. در ضمن قوانین رو انقدر طولانی کردین که آدم جرات نمیکنه بره طرفش! موفق باشین.

saghy_110
07-17-2011, 04:30 AM
با سلام
یوزر: test و پسورد: 12345
لطفا پاسخ سریع
اطلاعات ویرایش نمیشه
با تشکر

سعید
07-17-2011, 06:27 AM
سلام.

آدرس سایت رو فراموش کردید.

یا علی

saghy_110
07-18-2011, 02:55 AM
عذرخواهی می کنم
آدرس سایت: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

vahid1921
07-18-2011, 10:38 AM
سلام.سایتتون رو چک کردم ، چند تا عامل میتونه داشته باشه: 1- اگه فایل خاصی رو دستکاری کردین ممکنه قسمتی رو ناقص کرده باشین یا جا انداخته باشین، اگه اینطوره راهش اینه که فایل ها رو با نسخه اصلی جایگزین کنید. (البته قبلش حتما پشتیبان بگیرید) 2- پرمشین ها توی هاستتون شاید تنظیم نیست، یعنی کاربر اجازه نوشتن مطالب رو ندارند، این موضوع یکم پیچیده است فقط تا این حد بدونید که سطح دسترسی فایل ها و پوشه ها در هاست (نه در مامبو) باید طوری باشه که کاربرا بتونن فایل رو بنویسن. 3- سیف مود هاستتون نگاه کنید روشن نباشه، از خود مامبو توی قسمت مشخصات سیستم و مامبو هم میشه دید، اگه روشن باشه باید یه کاری کنید خاموش بشه چون مشکل ساز میشه4 - برخی مواقع حتی دستکاری فایل ترجمه مامبو میتونه همچین مشکلاتی رو درست کنه، ببینید آیا فایلی رو دستکاری ترجمه نکردین که مربوط به قسمت registration باشه باید یه طور تغییر بدین که تفاوت ساختاری ایجاد نشه، مثلا تگ های اضافی وارد نکنید و... البته این مشکل نادره. راههایی که گفتم رو تست کنید، حتی با یه کاربر که سطح دسترسی special داره امتحان کنید ببینید میتونید مطلب ارسال کنید یا لینک ارسال کنید. یه نکته دیگه هم اینکه اگه اسکریپت یا ماژول خاصی نصب کردین موقتا غیر فعال کنید و تست کنید ببینید حل میشه یا نه.موفق باشین.

saghy_110
07-18-2011, 02:27 PM
سلام
ممنونم که صبورانه به پرسشهای من پاسخ می*دید
1- فایل خاصی رو دستکاری نکردم
2- پرمیشن*های فولدر <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> در پلسک رو 777 کردم و همیطور پوشه components و com_user همینطور فایلهای داخل آن را ولی باز هم نشد
3 و 4- گزینه safe mod روشنه و شرکت سرویس*دهنده نیز به*هیچ وجه به*خاطر مسائل امنیتی خاموش نمی*کنه اما ظاهرا نکته در این نیست چون وقتی روی لوکال هم مامبو رو نصب می*کنم و بدون هیچ دستکاری خاصی با اینکه safe mod هم خاموشه باز هم همین پیغام رو می*ده. فکر می*کنم مشکل از خود کاموننت مامبو باشه نظر شما چیه؟

saghy_110
07-18-2011, 02:40 PM
نکته دیگه اینکه ارسال مطلب کار میکنه فقط این ویرایش مشخصات کار نمیکنه
لطفا راهنمایی فرمایید

saghy_110
07-18-2011, 03:15 PM
با سلام مجدد
کامپوننت com_user رو از مامبو 4.6.2 برداشتم و با کامپوننت فعلی جایگزین کردم و مشکل حل شد. ظاهرا مشکل از کاموننت 4.6.5 بود.
یا علی

vahid1921
07-18-2011, 04:59 PM
من با نسخه 4.6.2 کار میکنم، قسمت ویرایش کاربرای 4.6.5 رو تست نکردم، به هر حال خوشحالم که مشکل حل شد. پایدار باشید.