PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید از طریق اعتبار

mehr1362
07-15-2011, 06:48 AM
با سلام.
یه سایت خرید دارم که میخوام هر کسی که عضو سایت میشه یه امتیاز یا اعتباری بهش بدم که بتونه بعضی از محصولات سایت رو از طریق امتیاز و بعضی از محصولات رو از طریق پرداخت پول بخره میخواستم راهنماییم کنید.
ممنون

safajuy
07-15-2011, 06:55 AM
با سلام. از كامپوننت AlphaUserPoint استفاده كنيد. اگه محصولاتتون دانلودي به همراه كامپوننت Jdownload و اگر به صورت محصول خاص هستش از كامپوننت Virtuemart استفاده كنيد. موفق باشيد

mehr1362
07-15-2011, 11:38 AM
ممنون از راهنماییتون.
AlphaUserPoint نصب کردم ولی جطوری میتونم خرید با امتیازشو فعال کنم؟

safajuy
07-15-2011, 11:50 AM
نفرموديد محصولاتتون به چه شكله؟ دانلودي اگه باشه با كامپوننت JDownload به راحتي ميشه ساخت. اگر هم محصول سفارشي هست و بصورت فيزيكيه بايد از VirtueMart استفاده كنيد. توجه داشته باشيد كه AlphaUserPoint بايد با اين موارد ادغام شود.

mehr1362
07-15-2011, 12:13 PM
به هر کاربری یه مقدار امتیاز میدیم بعد اگر کاربر خواست محصولی و بخره یا میتونه از امتیازش کم بشه و به سبد خرید اضافه بشه یا اینکه پول بده.الیته ادمین مشخص میکنه که روش خرید هر محصول چیه. اصلا دانلود نداریم.اگر امکانش هست یه توضیحی بدین که چطوری AlphaUserPoint و virtuemart رو به هم وصل کنم.
ممنون

safajuy
07-15-2011, 12:17 PM
به اين تاپيك مراجعه كنيد:<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

mehr1362
07-15-2011, 03:27 PM
یه کمک دیگه.
وقتی کاربر خرید میکنه نمیخوام پولی پرداخت کنه فقط سفارشاتش بیاد داخل سایت و بعد محصول و براش پست کنیم و هزینشو بگیریم.در صورتی که virtuemart تا زمانیکه پول پرداخت نشه نمیاد داخل سفارشات.لطفا راهنماییم کنید

safajuy
07-15-2011, 04:38 PM
Virtuemart اين امكان روداره كه شما براي كالاهاي خودتون وضعيت معلوم كنيد. به عنوان مثال پس از پرداخت وضعيت پرداخت شده رو براش معلوم كنيد و بعد از ارسال كردن با پست وضعيت ارسال شد رو براش معلوم كنيد. البته اين امكان هم داره براش فرم خريد معلوم كنيد و بعد از كسر امتياز يك فرم سفارش باز بشه و كاربر فرم رو پر كنه. اميدوارم درست منظورتونو فهميده باشم