PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در رابطه با طراحی یک صفحه ی خاص

toofaan
12-19-2006, 01:45 AM
با سلام من یک سوال داشتم:
من می خواهم یک صفحه دقیقا مانند نمونه(<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) درست کنم به طوری که با کلیک بر روی هر شکل صفحه توضیحات مربوط به آن مانند (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) نمایش داده شود، لطفا من رو راهنمایی کنید.

firoozmandan
12-19-2006, 04:49 AM
ُسلام

2 راه حل :

- نوشتن كامپوننتي با اين مشخصات كه تمام كارها به صورت دايناميك انجام بشه توسط خودتون يا دوستانتون و يا سفارش به تيم مامبولرن
- ايجاد يك صفحه استاتيك و درست كردن فرمي شبيه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> و درست كردن صفحات استاتيك ديگه براي مشخصات موبايل ها مانند <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> و لينك دادن اونها به صفحات مشخصات

يا علي

toofaan
12-19-2006, 11:12 AM
با تشکر از جواب شما.
شما اگر لطف کنید این کامپوننت رو برام بنویسید.
(قیمت بدید.)

radmehr
12-19-2006, 11:13 AM
18 ) مواردی که احتیاج به برنامه نویسی دارد را با ایمیل info[at]mambolearn[dot]com در میان بگذارید تا بعد از برآورد هزینه با شما تماس گرفته شود.