PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : منو بخش ها و مجموعه ها

viper.god
07-16-2011, 08:54 PM
ببخشید که سوالم ابتدایی اخه اولین باره با جوملا کار می کنم من می خوام یه منو داشته باشم و توش بخش های مطالب و مجوعه ها نمایش داده ش البته یه ماژوال تو سایتم پیدا کردم ولی فقطنوشته بود بخش ها ولی من می خوام هر دو باشه یه چیزی مثل منو مو ضوعات بلاگی که ادرسشو می زارم ه فکر کنم بهش بگن منو درختی .دقیقا باید چه کاری انجام بدم. اگه قبلا مطرح شده ببخشید *البته یکی بود ولی لینک هاش خراب بود چیز دیگه هم پیدا نکردم اگه لینک بدین ممنون می شم *:confused:با تشکر
dota2.blogveb.com

sahama
07-17-2011, 06:28 AM
توصیه اکید می کنم کتاب راهنمای جوملا رو دانلود و مطالعه بفرمایید مشکل فعلی و 90 درصد مشکلات آتی شما حل خواهد شد
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

viper.god
07-17-2011, 09:20 PM
دارم دانلود می کنم ولی 180 صفحه هست ها فکر نکنم تو کتاب باشه بلاخره باید یه مژولی داره که تو سایتم نیست شاید نه گرفتی چی می خوام من یه منو می خوام که توش اینجوری شه+ دانلود (بخش)مسنجر (مجموعه)ابزار پلاگین+ فروشگاه(بخش)سی دیموبایلاتومبیل ....... ...اینو قبلا یکی از دوستان هم خواسته بودن و جواب داده شده بود ولی لینک کار نمی کنه

pars247
07-18-2011, 06:56 AM
باید از قسمت منوها برای بخشها و مجموعه هات منو بسازی و با ماژول Main Menu تو سایتت قرارش بدی

viper.god
07-18-2011, 10:06 PM
نفهمیدم چی گفتی فهمیدی چی می خوام نگاه کن *فرض کن یه منو توش این جوری شه

-بازیها(بخش)*
اکشن(مجموعه)
.رالی
....
.-نرم افزار ها(بخش)
.کاربردی
.گرافیک
.....

بطور کلی-بخش xحالا زیرش مجمو عه هاش قرار بگیره *اون بلاگی رو که دادم نگاه کنید منوی مو ضو عاتشو می فهمید چی می گم..*

ayoubghaderi
07-19-2011, 09:11 AM
تو به یه ماژول موضوعات درختی نیاز داری....دیشب یه سرچ زدم تو افزونه هام زدم نبود...تا شب اگه این سرعت نت رو به راه شد برات می گردم و پیداش کردم میذارمش

mersad
07-19-2011, 08:59 PM
دروود

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

ش (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)اد و سلامت در پناه ایزد