توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل نمایش کامپوننت بازیهای آنلاین
yavare tanha
07-18-2011, 03:29 PM
دوستان سلام
من یک افزونه خوب واسه بازیهای آنلاین میخوام کسی سراغ داره ، البته اینم بگم که دو ، سه تا از این افزونه ها رو امتحان کردم ولی مشکل دارن ، یعنی برای نمایش باید با فیل شکن وارد بشید.
safajuy
07-18-2011, 04:04 PM
باسلام. براي بازي آنلاين مي خواييد يا اعلام نتايج؟
yavare tanha
07-18-2011, 05:15 PM
میخوام توی سایت یک منوی سرگرمی بذارم که یکی از گزینه هاش بازیهای آنلاینه.
safajuy
07-18-2011, 05:21 PM
دوستان سلام
من یک افزونه خوب واسه بازیهای آنلاین میخوام کسی سراغ داره ، البته اینم بگم که دو ، سه تا از این افزونه ها رو امتحان کردم ولی مشکل دارن ، یعنی برای نمایش باید با فیل شکن وارد بشید.
میخوام توی سایت یک منوی سرگرمی بذارم که یکی از گزینه هاش بازیهای آنلاینه.
اين دو درخواست شمامتناقضه. من هنوز متوجه نشدم چه چيزي مدنظرتون هست؟ كامپوننت بازي؟ لينك به بازي؟ نتايج بازي؟
لطفاً بيشترتوضيح بديد تا بهتر بتونيم كمكتون كنيم. براي اطلاعات بيشتر به اين (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)آدرس مراجعه كنيد
yavare tanha
07-18-2011, 05:49 PM
عزیز جان منظورم اینه که،یک سرگرمی واسه کاربران میخوام بذارم که هر کی روش کلیک کرد وارد بازیهای آنلاین بشه ،البته همونطور که گفتم نه با فیل شکن.
safajuy
07-18-2011, 07:23 PM
دوست عزيز از اين دو مورد استفاده كنيد. متأسفانه جوملا بازيهاي پيشرفته تري نسبت به اينها نداره:<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> و <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.