PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمایش یک مطلب برای عضو خواص

niusha_behzad
07-19-2011, 06:25 AM
دوستان می خوام کاری کنم که یک نام کاربری بتونه یک مطلبه خواصی رو ببینه مثل دانشگاهها که هرکس میتونه با نام کاربری خودش نمرشو ببینه کمکم کنید

safajuy
07-19-2011, 06:45 AM
بيشتر توضيح بديد كه براي چه كاري لازم داريد؟ كامپوننتي براي اين كار داريم ولي مربوط به پروژه هاست.

mersad
07-19-2011, 09:10 PM
دروود

از این افزونه میتونید استفاده کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> MiO30%3D

شاد و سلامت در پناه ایزد

ayoubghaderi
07-20-2011, 12:34 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
فکر کنم این به دردشون بخوره....برا نشون دادن تیتر مطالب

sahama
07-20-2011, 06:48 PM
توصیه می کنم از جوملا 1.6 یا 1.7 استفاده کنید
در این موارد بی دردسر تره

niusha_behzad
07-21-2011, 07:39 AM
سلام برای مدرسه میخوام که هر دانش اموز با داشتن نام کاربری بتونه نمره خودشو دریافت کنه مثل دانشگاه ها

niusha_behzad
07-21-2011, 07:40 AM
بيشتر توضيح بديد كه براي چه كاري لازم داريد؟ كامپوننتي براي اين كار داريم ولي مربوط به پروژه هاست.

سلام برای مدرسه میخوام که هر دانش اموز با داشتن نام کاربری بتونه نمره خودشو دریافت کنه مثل دانشگاه ها

niusha_behzad
07-21-2011, 07:41 AM
بيشتر توضيح بديد كه براي چه كاري لازم داريد؟ كامپوننتي براي اين كار داريم ولي مربوط به پروژه هاست.<br><div class="postrow">

safajuy
07-21-2011, 10:32 AM
از اين كامپوننت استفاده كنيد. <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

niusha_behzad
07-22-2011, 06:37 AM
از اين كامپوننت استفاده كنيد. <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
میشه نحوه کار باهاش رو توضیح بدی

safajuy
07-22-2011, 07:01 AM
سه تا سطح دسترسی داره به نام مربيان، دانش آموز و اوليا. هركاربر رو می تونيد بهش دسترسی بديد و برای هركدوم نام كاربری معلوم كنيد. دركل نكته ی مبهمی توش وجود نداره.اگر جوملا رو در حد متوسط بلد باشيد میتونيد باهاش كار كنيد و هيچ مشكلی نداره.اين يك مدل ساده و معموليه و پيشرفته تر از اون هم هست ولی توصيه نميشه كه استفاده كنيد. اگر مشكلی با نصب يا راه اندازی داشتيد اينجا مطرح كنيد.موفق باشيد