PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر پهنای عکس در css

maybod-adineh
07-21-2011, 07:22 AM
سلام
من میخواستم عکسی که در بک گراند سمت راست قالب بصورت عموی هست را یا پهنایش را بیشتر کنم و یا همین عکس در سمت چپ نیز تکرار شود ( که در دو طرف مطالب اصلی که در وسط قرار گرفته این خط باشد )
عکس :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
کد همان قسمت :
}
#jv-container {
background: url(../images/bg-content.jpg) repeat-y 146% 0 ;
}
#jv-container-full {
background: url(../images/bg-content.jpg) repeat-x 100% ;
}

سایت روی لوکال هست
با تشکر

shmata
07-24-2011, 01:16 PM
شما اول ببین اسم عکس سمت چپ چیه بعد عکسی که میخای اونجا نمایش داده بشه رو با اسم و پسوند همون عکس سمت چپی داخل فولدر images
کپی کن این تنها راهی یه که به استایلهات دست نزنی اگر مشکلت حل نشد تو اینترنت آپلودش کن بهت دقیقا بگم چکار کنی
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

maybod-adineh
07-26-2011, 05:33 PM
سلام
من دقیقا همین عکسی که در سمت راست هست و کدش را هم گذاشتم ، را برای سمت چپ نیاز دارم

این آدرس فایل css هست

firoozmandan
07-30-2011, 12:02 AM
سلام

لینک قالب و یا سایتی که از این قالب استفاده میکند را قرار بدید تا بهتر متوجه منظور شما بشیم و امکان راهنمایی وجود داشته باشه

یا علی

maybod-adineh
07-30-2011, 06:10 PM
سلام

البته من جای موقعیت اخبار که در این سایت سمت چپ هست را عوض کردم و آن را در وست قرار دادم ( یعنی موقعیت ماژول left , right را در دو طرف قالب قرار دادم و حالا میخواهم عکسی که بصورت عمودی در وسط سمت راست هست را در سمت چپ موقعیت وسط (اخبار ) تکرار کنم !
درست مثل عکس زیر

با تشکر

maybod-adineh
08-01-2011, 07:38 PM
سلام

لینک قالب و یا سایتی که از این قالب استفاده میکند را قرار بدید تا بهتر متوجه منظور شما بشیم و امکان راهنمایی وجود داشته باشه

یا علی
سلام
همچنان منتظرم ...

maybod-adineh
08-03-2011, 01:46 PM
حیف که به این انجمن وفادارم وگرنه ... فکر کنم در یه انجمن دیگه سئوالم را می پرسیدم بهتر بود

sahama
08-03-2011, 05:55 PM
14) ...
سوالاتی که مربوط به مباحث مهندسی نرم افزار٬ برنامه نویسی PHP ، MySQL ، Javascript و ... باشند پاسخ داده نخواهند شد. سوالات در این زمینه را می توانید در انجمن های دیگر که به این موضوعات می پردازند مطرح نمایید.

تغییراتی رو که شما قصد انجامشون رو دارید تغییر ساختار قالب است که با برنامه نویسی صورت می گیره

shmata
08-03-2011, 08:15 PM
1. برای تغییر دادن پهنای عکس اون رو در فوتوشاپ ویرایش کنی و به استایل بری و کد زیر رو اضافه کنی

min-width:XXXpx;

xxx اندازه مقداریه که عکست رو بزرگتر کردی 2. میتونی

2. اگر میخای سمت چپ تکرار بشه

#jv-container-full {
background: url(../images/bg-content.jpg) repeat-x left ;
}

maybod-adineh
08-05-2011, 08:48 AM
سلام
با تشکر از لطف شما
من هر کاری کردم نشد ؛ نه سمت چپ تکرار شد و نه پهنای آن تغییر کرد : فایل کامل css در همین تاپیک هست لطفا دقیق تر راهنمایی کنید .

maybod-adineh
08-05-2011, 08:56 AM
تغییراتی رو که شما قصد انجامشون رو دارید تغییر ساختار قالب است که با برنامه نویسی صورت می گیره

من از حرف شما سر در نیاوردم ! یاد اون قدیما بخیر :(

shmata
08-06-2011, 01:52 PM
البته من دقیقا متوجه نشدم کدوم عکس رو میفرمایید ولی با توجه به لینکی که گذاشتین اون یک خاصیت بک گرانده
شما باید در فایل Fa.css این را به خط آخرتون اضافه کنید

.gn_slider_1{
background: #F1F1F1;}

در صورتی نتیجه نداد مجددا در همین پست مطرح بفرمایید دوباره باهم بررسیش کنیم

maybod-adineh
08-06-2011, 02:23 PM
سلام
ممنون از وقتی که کذاشتید .......... متاسفانه نتیجه نداد
من بطور کامل در عکسهای پیش توضیح دادم !
متشکرم

shmata
08-06-2011, 05:01 PM
دوست عزیز عکسی که مد نظر شماست اسمش bg-content.jpg هست و در پوشه images قالب ات قرارداره

شما این کد رو به خط 562 فایل template.css قالب داخل کلاس .wrapper اضافه کن لطفا

background : url(../images/bg-content.jpg) repeat-y left;

maybod-adineh
08-07-2011, 08:22 AM
دستت طلا ... درست شد .
واقعا ممنونم
البته بجای left مقداری که لازم داشتم را تعریف کردم .

background : url(../images/bg-content.jpg) repeat-y 303px;

shmata
08-07-2011, 01:25 PM
خدارو شکر
وقتی از px استفاده میکنید حتما سایت تون را در ie 7 و 8 چک کنید ببینید مشکلی نداشته باشد

maybod-adineh
08-09-2011, 12:45 PM
بله متاسفانه در ie 7 و 8 عکس سمت راست را که نشون نمیده ، سمت چپ هم بالای بنر به مقدار عرض عکس خط سفیدی کشیده می شود .

در فایرفاکس در دو طف مطالب اصلی عکس هست اما اون خط بالایی هم هست
یه راه دیگه هم هست اگر راهنماییم کنید ممنون می شوم : دور مطالب اصلی ( موقعیت وسط ) یه کادر بندازم ؟!

shmata
08-09-2011, 05:11 PM
این مورد رو نمیشه از انجمن راهنمایی کرد چون یکسری از style ها مثل : Float:right و گذاشتن px در دستور background و ...
باید این دستورات رابشناسین و بجاش از دستورای دیگه ای استفاده کنید
تنها کاری که شما میتونید انجام بدید با سعی و خطا استایل های مربوط به بخشهایی که در ie بد نمایش میده رو حذف کنی در IE نتیجه شو ببنی اگر درست نشد دستور رو سرجاش برگردونی اگرهم درست شد کلا حذفش کنید