PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نمایش قیمت کالا در virtuemart

kenzo_smma
07-22-2011, 10:27 PM
سلام
میدونم سوالم تکراریه ولی کل تایپکارو خوندم ولی جواب کامل نگرفتم
مشکل از درج کالا شروع میشه... اطلاعات کالا که وارد میشه بعد از ذخیره ،کل صفحه Error میگیره ... من حتی ارقام اعشار صفر کردم ولی پس از ذخیره عدد با 4 رقم اعشار و بهم ریخته نشون داده میشه... هیچ گونه مالیات هم ندارم
توی نمایش کالا هم هم اعداد بهم می ریزه،"قيمت هر واحد" هم سره جای خودش نیست... فایل CSS زیرو رو کردم ولی هیچ تغیری نکرد... حتی تم virtuemart هم عوض کردم ولی جواب ندادن
joomla : 1.5
virtuemart : 1.1.9 stable ( فارسی شده)
Template : yt_quantum_j15
مشکل از چیه؟ از قالب ؟ من حتی قالب yourShop هم تست کردم ولی جواب نداد :question:
از دوستان و مدیران خواهشا لطفا کمک کنید

kenzo_smma
07-23-2011, 10:33 AM
کسی نیست کمکم کنه؟

safajuy
07-23-2011, 11:04 AM
دوست عزيز. نام قالبتون تجاريست و ما نمی تونيم كمكتون كنيم. در صورتی كه قالب استاندارد جوملا جواب نداد عنوان كنيد

kenzo_smma
07-23-2011, 12:14 PM
من طبق دستور شما با قالب JA_Purity (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>[]=ja_purity&client=0) تست کردم ولی درست نشد... هنوز اعداد نا مرتب هستن و پس از وارد کردن کالا صفحه ادمین پر از Error میشه...چه کنم؟!

safajuy
07-23-2011, 12:31 PM
خطا رو اينجا بنويسيد .چه خطایی؟ virtue mart رو رو لوكال نصب كرديد يا هاست؟

kenzo_smma
07-23-2011, 01:23 PM
روی لوکال... ینی مشکل از لوکال بودن که اعداد نا مرتب هستن و error ظاهر میشه؟

safajuy
07-23-2011, 01:38 PM
شما خطا رو بنويسيد تا ما ببينيم از كجا امكان داره باشه. معمولاً خطا ها از سرور هستش و كمتر پيش مياد كه حود افزونه مشكل داشته باشه

kenzo_smma
07-24-2011, 07:33 PM
من از WampServer2.0c استفاده کردم. دیگه هیچ Error نمیده ولی هنوز نمایش قیمت کالا مشکل داره ... مثلا من 850000 وارد می کنم ولی توی سایت 000850 قالب برای فارسی edit کردم. این مشکل هم از لوکال بودن هست؟

safajuy
07-25-2011, 06:08 AM
ببينيد قوانين رياضی به اين صورت هستش كه هر سه رقم به سه رقم از سمت راست جدا ميشه. VM اين امكان رو داره كه بين سه رقم ها يك ويرگول يا همون كاما رو بذاره. اين امر باعث ميشه كه قيمت مثلاً 1000 بصورت 1,000 نشون داده بشه. در صورتی كه قالبتون فارسی نباشه اين مشكل پيش خواهد آمد. با كروم يا فاير باگ قالبتونرو تست كنيد و مشكل رو پيدا كنيد. بعد از اينكه فايل CSS رو پيدا كرديد دستور Direction:rtl; رو وارد كنيد كه مشكل حل بشه. البته از دستور Text-align:right; هم می تونيد استفاده كنيد