PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اشکال در صفحه ارسال مطلب جدید

shahram1
07-23-2011, 08:52 AM
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم

من وقتی می خوام مطلب جدیدی پست کنم ، صفحه ای که مطلب رو اونجا مینویسیم به این شکل ظاهر میشه لطفا راهنمایی کنید.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

sahama
07-23-2011, 11:29 AM
سلام
از جوملا چه تیمی و چه نسخه ای استفاده می کنید؟
آیا در مرورگرهای دیگه و سیستم های دیگه هم امتحان کرده اید؟
آیا افزونه خاصی نصب کرده اید؟
آیا تنظیمات خاصی انجام داده اید؟
از کی اینطوری شده؟
چه اتفاقی افتاده که اینطوری شده؟
در نهایت یه بار فایل های جوملا رو جایگزین کنید و نتیجه رو بگید

shahram1
07-24-2011, 05:09 AM
با سلام مجدد من بسته جوملا 1.5.23 رو از همینجا دانلود کردم مشکل از اونجایی به وجود اومد که من سرور رو انتقال دادم و در سرور جدید یه صفحه سفید نمایش داده میشد و سایت دیده نمیشد منم مجبور شدم یه بار جوملارو از اول نصب کنم و فایل های قبلی رو یکی یکی رو این جوملای جدید کپی کنم که البته با کپی کردن پوشه پلاگین ها دیدم باز صفحه سفید شد به همین خاطر پوشه پلاگین رو کپی نکردم و از پوشه پلاگین همین جوملای جدید استفاده کردم

فکر کنم مشکل از پوشه سیستم که داخل پوشه پلاگینه باشه. یا شایدم از پوشه کانتنت که اونم داخل پوشه پلاگینه

در نهایت یه بار فایل های جوملا رو جایگزین کنید و نتیجه رو بگید

یه بار بازم جوملا 1.5.23 رو اکسترکت کردم ولی مشکل حل نشد

sahama
07-24-2011, 11:20 AM
توصیه می کنم که برای راه اندازی سایت های جدید از جوملا 1.6 یا 1.7 استفاده کنید
با جوملا 1.6.5 هم امتحان کنید و نتیجه رو بگید

shahram1
07-25-2011, 05:15 AM

نه هیچکدوم تا قبل از انتقال هر افزونه ای هم نصب کرده بودم یا هر تنظیمی هم انجام داده بودم این صفحه تو همه مرورگرها به درستی کار می کرد ولی بعد از انتقال اینجوری شد.

البته با اکسپلورر نمیتونم وارد بخش مدیریت بشم چون قبلا یه افزونه نصب کرده بودم که رو پوشه آدمین رمز گزاشته بود و بعدا اون افزونه رو حذف کردم ولی همچنان وقتی می خوام به بخش مدیریت برم پسورد رو ازم می خواد تو اپرا که پسورد رو میزنم قبول میکنه و وارد میشه ولی تو اکسپلورر قبول نمیکنه.

(از طریق دیتا بیس میشه پسوردی و یوزر نیمی رو که به پوشه آدمین دادیم رو عوض کنیم؟)

با جوملا 1.6.5 هم امتحان کنید و نتیجه رو بگید

یعنی جوملا 1.6 رو اکسترکت کنم؟
آخه من میخوام از جوملا 1.5.23 استفاده کنم علتشم کمبود افزونه های 1.6 هست

shahram1
07-27-2011, 03:31 PM
لطفا کمکم کنید

safajuy
07-27-2011, 03:49 PM
باسلام. از چه قالبی استفاده می كنيد؟ ليست تمام افزون هایی كه نصب كرديد رو بگيد.(در صورت امكان)

shahram1
07-30-2011, 07:18 AM
باسلام. از چه قالبی استفاده می كنيد؟ ليست تمام افزون هایی كه نصب كرديد رو بگيد.(در صورت امكان)

شرمنده آقا میلاد نمیدونم چرا اون منو هایی که تو بخش مدیریت هست ، وقتی میریم روش به طور کشویی باز میشه موس رو روش نگه میدارم باز نمیشن!

تو اون عکسی که بالا گذاشتم حالا زیرش این ارور رو میده فکر کنم دیگه با این مشکل حل بشه

Fatal error: Call to undefined method stdClass::onDisplay() in /home/shahram/public_html/tabriz/libraries/joomla/html/editor.php on line 268

sahama
07-30-2011, 11:10 AM
بسته جوملا 1.5.23 رو آپلود کنید و اونجا فایل های جایگزین کنید (با اکسترکت کردن و حذف پوشه نصب)
احتمال داره یکی یا چند تا از فایل های اصلی شما خراب شده باشند که با این کار ترمیم خواهند شد

shahram1
08-03-2011, 04:03 AM
بسته جوملا 1.5.23 رو آپلود کنید و اونجا فایل های جایگزین کنید (با اکسترکت کردن و حذف پوشه نصب)

احتمال داره یکی یا چند تا از فایل های اصلی شما خراب شده باشند که با این کار ترمیم خواهند شد

این کار رو بارها انجام دادم ولی مشکل حل نشد بعدا اومدم کلا یه جوملا جدید نصب کردم و دیتا بیسش رو وصل کردم به دیتا بیس قبلی که با این کار باز هم صفحه ارسال مطلب جدید به همون شکل در اومد پس مشکل از دیتا بیس هست نه از فایل ها حالا چه مشکلی نمیتونم لطفا در صورت امکان راهنمایی کنین.

بعد از وصل دیتا بیس به دیتا بیس قبلی (از طریق فایل configuration.php) صفحه ارسال مطلب جدید به این شکل در میاد:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

اینم متن اروری که تو تصویر هم هست:

Fatal error: Call to undefined method stdClass::onDisplay() in /home/shahram/public_html/tabriz/libraries/joomla/html/editor.php on line 268

شاید این اطلاعات به دردتون بخوره:

آخرین کامپوننت هایی که نصب کردم فوکا گالری
jcomments بودن که البته قبلا هم یه کامپوننت comment داشتم که با جی کامنتس دو تا شده بودن

sahama
08-03-2011, 08:23 AM
مشخصات سایت و هاست و خصوصی برای من ارسال کنید تا بررسی کنم