PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب جوملا 1.6.5 فارسی

memare-ahvaz
07-23-2011, 09:43 AM
با سلام

من جوملا 1.6.5فارسی رو از سایت جوملا فارسی دانلود کردم و روی هستم آپلود کردم از بعد هم اکسترکتش کردم تو روت هاستم.

الان آدرس سایتم رو که میزنم،صفحه نصب میاد و این ارور رو نشون میده

Warning: set_time_limit() [function.set-time-limit (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)]: Cannot set time limit in safe mode in /home/sarujnet/public_html/libraries/joomla/filesystem/folder.php on line 548

:clap::idk:لازم به ذکر هستش که من هاستم رو از میهن وب هاست خریداری کردم.لطفا منو راهنمایی کنید واسه رفع مشکل:question:

sahama
07-23-2011, 11:26 AM
این یه هشداره و اصولا نباید برای نصب مشکلی بوجود بیاره. در چه مرحله ای از نصب مشکل بوجود میاره؟
برای اینکه نمایش داده نشه نمایش پیام های خطا رو خاموش کنید

memare-ahvaz
07-23-2011, 11:52 AM
از اول نصب تا آخر و حتی تو قالب سایت هم همایش پیدا میکنه.
کارکردن با جوملا خیلی مشکله.به راحتی وردپرس . نیوک و ....نیست.آدم رو سر در گم میکنه
اوستا حالا من باید چیکار کنم از نظر شماتیم جوملا هستی:question:

memare-ahvaz
07-23-2011, 11:53 AM
چیکار کنم که نمایش داده نشه؟:question:

sahama
07-23-2011, 12:03 PM
این یه هشداره و اصولا نباید برای نصب مشکلی بوجود بیاره. .....
برای اینکه نمایش داده نشه نمایش پیام های خطا رو خاموش کنید

این مربوط به جوملا نیست و در هر سیستمی می تونه اتفاق بیفته
اگر خودتون نمی تونید نمایش پیام های خطا رو خاموش کنید از مدیر هاستتون بخواهید تا این کار رو براتون انجام بده

Arian2011
07-25-2011, 06:17 AM
سلام اول از همه بگم من یک مبتدی هستم
منEasyPHP 5.3.6.1 رو نصب کردم و بعد وارد مراحل نصب Joomla! 1.6.5 شدم
در صفحه تنظیمات اتصال به پیغام "قادر به اتصال به دیتابیس نیست. تعداد اتصالات بازگشت: ناتوان در برقراري ارتباط با ديتابيس: نمي توان با MySQL ارتباط برقرار نمود." بر می خورم . تنظیمات اولیه : نوع دیتابیس نام هاست نام کاربری رمز عبور و نام دیتابیس را بارها چک کردم ولی مشکل حل نشد لطفا راهنمایی کنید.

نوید
07-25-2011, 07:49 AM
سلام
از شبیه ساز wamps استفاده کنید تا از مشکلات احتمالی جلوگیری شود
موفق باشید

Arian2011
07-25-2011, 01:33 PM
Wamp 2.1 را چند بار Install و uninstall کردم اگر رمز عبور بزنم پیغام "قادر به اتصال به دیتابیس نیست. تعداد اتصالات بازگشت: ناتوان در برقراري ارتباط با ديتابيس: نمي توان با MySQL ارتباط برقرار نمود."
و اگر نزنم پیغام برخی از خطاهای رخ داده زمان جمع شدن دیتابیس: able 'rang.jos_extensions' doesn't exist SQL=INSERT INTO `jos_extensions` (`extension_id`, `name`, `type`, `element`, `folder`, `client_id`, `enabled`, `access`, `protected`, `manifest_cache`, `params`, `custom_data`, `system_data`, `checked_out`, `checked_out_time`, `ordering`, `state`) VALUES (700, 'Joomla! CMS', 'file', 'joomla', '', 0, 1, 1, 1, '', '', '', '', 0, '0000-00-00 00:00:00', 0, 0" "
را می دهد ممکن است دلیل این خطا ها استفاده از ویندوز 7 باشد؟ لطفا راهنمایی کنید.

msg2054
07-26-2011, 04:25 AM
فکر کنم باید سوالتون رو توی یه موضوع جدید مطرح کنید نه وسط سوال یه نفر دیگه ؟

سلام اول از همه بگم من یک مبتدی هستم
منEasyPHP 5.3.6.1 رو نصب کردم و بعد وارد مراحل نصب Joomla! 1.6.5 شدم
در صفحه تنظیمات اتصال به پیغام "قادر به اتصال به دیتابیس نیست. تعداد اتصالات بازگشت: ناتوان در برقراري ارتباط با ديتابيس: نمي توان با MySQL ارتباط برقرار نمود." بر می خورم . تنظیمات اولیه : نوع دیتابیس نام هاست نام کاربری رمز عبور و نام دیتابیس را بارها چک کردم ولی مشکل حل نشد لطفا راهنمایی کنید.

safajuy
07-26-2011, 05:57 AM
با سلام

من جوملا 1.6.5فارسی رو از سایت جوملا فارسی دانلود کردم و روی هستم آپلود کردم از بعد هم اکسترکتش کردم تو روت هاستم.

الان آدرس سایتم رو که میزنم،صفحه نصب میاد و این ارور رو نشون میده

Warning: set_time_limit() [function.set-time-limit (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)]: Cannot set time limit in safe mode in /home/sarujnet/public_html/libraries/joomla/filesystem/folder.php on line 548

:clap::idk:لازم به ذکر هستش که من هاستم رو از میهن وب هاست خریداری کردم.لطفا منو راهنمایی کنید واسه رفع مشکل:question:
از چه پنلی استفاده می كنيد و هاستتون چيه؟ ويندوز يا لينوكس؟ نسخه ی MySql و يك سری پارامترها در نصب جوملا تأثير دارند.