ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند سئوال درباره قالب جوملا 1.6

sisto
07-23-2011, 06:27 PM
چند سئوال درباره قالب جوملا 1.6

به نام خدا
سلام و وقت بخیر خدمت کاربران گرامی جوملا فارسی
قبلا عرض کنم که من جستجو کردم مطلبی ندیدم سئوال رو مطرح میکنم:

چند سئوال داشتم درباره تنظیم این کدها در سی اس اس برای قالب جوملا 1.6 و 1.7 :

.pagination-start ,.pagination-end,.pagenav,.pagination-prev,.pagination-next

اینها الان که قالب رو تبدیل کردم هر کدام تو ی خط جدا و زیر هم می افته و در یک خط قرار نمی گیره اگه توضیح بفرمایید ممنون میشم .

ضمنا در هر پست هم اگر تصویری قرار بدهم اگر مطالب پست کم باشد تصویر هم بزرگتر از متن باشد اضافه تصویر نسبت به متن می افته روی تایتل پست بعدی.

قبلا از راهنمایی شما سپاسگذارم

safajuy
07-24-2011, 07:57 AM
باسلام. نوع قالب رو قرار بديد(اگر تجاری نيست) . درضمن من هنوز منظورشما رو متوجه نشدم. اگر ميشه بيشتر توضيح بديد تا بهتر راهنمايي تون كنم.موفق باشيد

sisto
07-24-2011, 07:13 PM
سلام
دست شما درد نکنه
قالب برای جوملا 1.6 و 1.7 در css ی مقدار مشکل برخوردم یکیش وقتی لینک خودکار نمایش صفحات صفحه نخست فعال میشه شماره ها تو یک خط قرار نمی گیره :

اینجوری میشه :

شروع
قبلی
1
2 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
بعدي (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
پایان (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

ممنون میشم راهنمایی کنید که چه کدی تغییر کرده

safajuy
07-25-2011, 06:34 AM
دوست عزيز اول از همه يك نكته ی آموزشی رو بهتون يادآوری كنم. در فارسی سازی قالب سعی كنيد از text-align استفاده كنيد و زياد دستور direction رو بكار نبريد. درمورد قالبتون هم می تونم بگم كه بدون در دست نبودن قالبتون نميشه هيچ نظری داد. شما از جوملای 1.7 استفاده كرديد و هنوز جوملای 1.7 فارسی منتشر نشده و اشكالات احتمالی اون رفع نشده. الان نميشه نظر داد كه اشكال از قالب هستش يا جوملا. جوملا فقط فايل زبان نيست كه شما زبان رو وارد كنيد. موفق باشيد

sisto
07-25-2011, 10:56 AM
از پاسخ شما اممنون