PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سازگار نبودن قالب با ie

peyman111
07-24-2011, 09:32 AM
سلام قالب سایت من با مرورگر ie ناسازگار است لطفا یه راهی بگید که این مشکل رو حل کنم و این کد هم به کد قالبم اضافه کردم ولی جواب نداد خیلی عجله دارم<meta <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>"X-UA-Compatible" content="IE=4"> <!-- IE5 mode -->
<meta <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>"X-UA-Compatible" content="IE=7.5" > <!-- IE7 mode -->
<meta <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>"X-UA-Compatible" content="IE=100" > <!-- IE8 mode -->
<meta <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>"X-UA-Compatible" content="IE=a" > <!-- IE5 mode -->

<!-- This header mimics Internet Explorer 7 and uses
<!DOCTYPE> to determine how to display the Web page -->
<meta <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>"X-UA-Compatible" content="IE=EmulateIE7" >

safajuy
07-24-2011, 09:37 AM
با نرم افزار IE-tester (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)قالباتون رو چك كنيد. اين نرم افزار بهينه میكنه. از سايت خودش آموزشرو دانلود كنيد. اين نرم افزار رايگانه

hamidm70
07-24-2011, 09:56 AM
سلام من ie tester رو دارم و استفاده میکنم ولی بهینه کردن قالب رو نمیدونستم
چجوری و از کجای سایتش باید اموزشش رو پیدا کنم رفتم ولی پیدا نکردم ؟ میشه لینکش رو بگذارید

safajuy
07-24-2011, 11:10 AM
بخش Wiki آموزش هایی گذاشته شده برای اين كار. البته اين ابزار برای طراحان وب هستش و يك مقدار به دانش اوليه داره

peyman111
07-26-2011, 06:19 AM
من با ie tester سایت رو باز کردم و این ارور رو داد اگه میشه بگید چیکار کن
line:37
char:4
Error:object doesn't support this property or method
code:0
Url: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
کد وربوط به خط 37:$(document).ready(function(){
$(".popup_register").hide();
$("#form2").hide();
});

joomlaman
07-26-2011, 05:55 PM
برای اینکار افزونه جوملا هم هست که قالب رو با مرورگرها سازگار میکنه

peyman111
07-27-2011, 01:15 PM
افزونه ی مربوطه رو تست زدم ولی اثری نکرد