ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به ماژولی مثل این

h_zaman06
07-25-2011, 11:34 AM
با سلام ...

به یک ماژول مثل این نیاز دارم که با رفتن روی گزینه هاش در قسمت پایینش مطالب مرتبط با اون نشون داده بشه :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
(<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
یه چیزی مثل این مايول ایجاد تب که میشه در هر تبی یک ماژول دیگه منتشر کرد ... اما اون ماژول تیتر ها را فقط متن میزاره و نمیشه مثل این در تیتر ها از عکس استفاده کرد . اگه موردی مثل این وجود داره معرفی کنید .

با تشکر

(<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

shmata
08-04-2011, 12:04 PM
این کامپوننت com_tabs_manager_gk3_J15! مشکلت رو حل میکنه
لینک دانلود rtl ساپپورتشم براتون میذارم

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

h_zaman06
08-04-2011, 03:51 PM
ممنون ... ولی من هر کاری کردم نتونستم عکس به جای اسم هدر تب بزارم ... (مثل سایتی که معرفی کردم .. می خوام به جای اسم هر هدر تب عکس باشه)

با تشکر

shmata
08-04-2011, 05:42 PM
دوست عزیر من یک راه حل براتون دارم ولی یک فایل جاوا اسکریپت و ماژول نیست که بشه نصبش کرد باید داخل قالب توفایل
index.php از این کد که براتون میذارم استفاده کنید
فقط از این صفحه باید view page source بگیری تا کد های مورد نیازتو ببینی

h_zaman06
08-04-2011, 05:52 PM
خیلی ممنون ... عالی بود