PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال سایت ساخته شده روی هاست

main25
07-25-2011, 01:43 PM
سلام دوستان
من یک سایت طراحی کردم حالا میخوام روی هاست قرار بدم
چطوری میتونم هاست رایگان تهیه کنم و چطور سایتی که ساختم رو اونجا قرار بدم
چون فعلا آزمایشیه. میخوام استادم ببینه نظراتش رو بگه بعد اگه خوب بود هاست اصلی رو خریداری کنم
ممنون

نوید
07-25-2011, 01:59 PM
سلام
شما میتونید فضای مجانی مثل gigfa.com بگیرید
هاست های مجانی برای افرادی که تازه کارند خیلی اذیت کننده خواهد بود
موفق باشید

main25
07-26-2011, 06:47 AM
ممنون دوست عزیز
همانطور که شما گفته بودید واقعا سخته
تو سایت های مختلف رفتم اما نتونستم دامنه بگیرم
فکر کنم اول باید دامنه بگیرم بعد هاست. درسته؟
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
موفق باشید

safajuy
07-26-2011, 07:44 AM
برای خريد دامنه بايد به ازای يك يا چند سال ثبت اون دامنه به ثبت كننده ميلغی رو بديد. مثلاً دامين .ir برای يكسال قيمتی معادل 5 الی 7 هزار تومان دارد. هاست های رايگان مديريت هاست قدرتمندی ندارند. اگر تازه كار هستيد در جوملا پيشنهاد می كنم فعلاً جوملا را روی لوكال تست كنيد و بعد كسب تجربه يك هاست بخريد و شروع به كار كنيد. موفق باشيد

hamidy
07-26-2011, 07:45 AM
سلام

بله شما از یکی از شرکتهای ارائه دهنده خدمات هاست می تونید اقدام کنید . ابتدا دامین رو ثبت و هاست مورد نیاز رو خریداری کنید.

معمولا اینگونه شرکتها راهنمایی های لازم را کردند . با مراجعه به سایتهاشون می تونید اطلاعات لازم رو کسب کنید.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

در پناه حق

niusha_behzad
07-28-2011, 12:53 PM
سلام واسه دامنه رایگانبه این سایت سر بزن
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
برای هاست رایگان از این سایت استفاده کن البته این سایته خودش برای هر هاست دامنه رایگان هم میده