PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در صفحه به صفحه شدن سایت

gavasara
07-26-2011, 06:23 AM
با سلام

خواستم یکی ما رو کمک کنه
وقتی در سایت یک موضوعی رو ساختیم صفحه از 1/1 است میخوای بریم 1/2 از صفحه 1 میخواهیم بریم صفحه 2 تمام صفحات بهم میخوره گلچینی از دیگر صفحات میان که ربطی با ان موضوع نداره راهی داره که درست بشه فقط صفحه هات همان موضوع بیان خدا خیرتون بده

vahid1921
07-26-2011, 12:32 PM
سلام، برای صفحه به صفحه کردن باید کل موضوع رو در یک مطلب بنویسید و با استفاده از {mospagebreak} صفحات رو تعیین کنید، فکر کنم باید نمايش جدول مطالب در صفحات محتواي رو هم ار تنظیمات فعال کنید ، اگر لینک سایتتون رو می ذاشتین بهتر می شد تشخیص داد.

gavasara
07-27-2011, 05:37 AM
اگه یکم دقیق تر بگید ممنون میشم در صفحه اصلی سایت صفحه به صفحه شدن مشکل ندارم ولی در دسته بندی موضوعات وقتی داخل یکی از موضوعات میرم باید به صفحه 2 برم همه چیز بهم میخوره

آدرس سایت:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

sahama
07-27-2011, 08:43 AM
لطفا به صفحه مشکل دار لینک بدید

gavasara
07-27-2011, 02:19 PM
سلامی دوباره خدا خیرتون بده اگه درستش کنید ممنون میشم اجرتون با ابا عبدالله
این هم یک لینک

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

vahid1921
07-27-2011, 02:27 PM
سایتتون بررسی کردم، این مشکل ربطی به صفحه به صفحه شدن نداره:-) مشکل صفحه بندی مطالب در جدول مجموعه هاست، نمیشه گفت علتش چی میتونه باشه، شاید باگ باشه، تنظیمات رو برای تعداد مطالب هر لیست در هر صفحه به عددی کوچکتر مثلا 25 کاهش بدین، طراحی قالبتون رو چک کنید ببینید کدی رو واسه بخش محتوا اشتباه قرار نداده باشین(البته احتمال این مورد ضعیفه)، اگر فایل خاصی رو دستکاری کردین با گرفتن پشتیبان جایگزین کنید. نوع صفحه بندی (تعداد مطالب در سطر و ستون) در منوی اصلی رو تغییر بدین امتحان کنید، در کل مشکل شما اینه که وقتی از لیست اول مجموعه مطالب میخواین برین لیست دوم، مطالب به صورت لیست نشون داده نمیشه. آدرس صفحه مشکل دار برای بررسی سایر دوستان:<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

gavasara
07-27-2011, 02:34 PM
الان باید چه کار کرد هیچ راهی نیست امیدی نیست

vahid1921
07-27-2011, 06:39 PM
دوست عزیز کارایی که گفتم رو انجام دادین؟ مخصوصا کاهش تعداد مطالبی که در هر لیست نشون داده میشه و همچنین نوع صفحه بندی در منوی اصلی رو، تست کنید نتیجه رو بگین.

gavasara
07-27-2011, 06:47 PM
چه طوری دقیق میگید کاهش صفحه که بدم بازم همون طوری میشه مثلآ درست کنم 20 که تا چند صفحه زیرش باز میشه نوع صفحه بندی در منوی اصلی چه طوری است

vahid1921
07-27-2011, 07:10 PM
گیر کار رو فهمیدم، توی لین به صفحه دوم یه نقص وجود داره عبارت &task=category& در لینک نیست مثلا این لینک سالم رو نگاه کنید که این عبارت رو بهش اضافه کردم:<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> از کدوم نسخه مامبو استفاده می کنید؟ اگه بتونید فایل content.html.php و content.php رو که توی پوشه component s و com_content هست رو جایی آپ کنید میتونم تست کنم بهتر جوابتون رو بدم. یا حق

gavasara
07-27-2011, 07:28 PM
آره درست شد خیلی آقایی اجرت با امام حسین (ع) الان باید چی کار کرد که خوب بشه؟؟ از نسخه مامبو: 4.6.1p خدا خیرت بده یه کاری بکن

gavasara
07-27-2011, 07:48 PM
برادر خدا خیرت بده اگه درستش کنی همیشه دعا گو هستم

درضمن همشهری هم که هستیم از شلمان هستم

این هم لینک
dl2.karballa.ir/images/rohei/content.php.zip
dl2.karballa.ir/images/rohei/content.html.php.zip

gavasara
07-27-2011, 08:09 PM
گیر کار رو فهمیدم، توی لین به صفحه دوم یه نقص وجود داره عبارت &task=category& در لینک نیست مثلا این لینک سالم رو نگاه کنید که این عبارت رو بهش اضافه کردم:<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> از کدوم نسخه مامبو استفاده می کنید؟ اگه بتونید فایل content.html.php و content.php رو که توی پوشه component s و com_content هست رو جایی آپ کنید میتونم تست کنم بهتر جوابتون رو بدم. یا حق برادر خدا خیرت بده اگه درستش کنی همیشه دعا گو هستم درضمن همشهری هم که هستیم از شلمان هستم این هم لینک dl2.karballa.ir/images/rohei/content.php.zip dl2.karballa.ir/images/rohei/content.html.php.zip

vahid1921
07-28-2011, 08:51 AM
چه جالب اصلا انتظارش رو نداشتم:-) پس بیخود نبود دوستی شما رو پذیرفتم. همانطور که حدس می زدم این یک باگ است، شما از نسخه ای استفاده می کنید که چند تا باگ توش دیده شده بعد اون هم نسخه 4.6.2 و 4.6.5 به فارسی اومده، البته خودم به شخصه 4.6.2 رو از همه بی نقص تر می دونم، به هر حال دو راه دارین: راه سخت تر اینه که مامبو رو به نسخه بالاتر به روز کنید که فکر نکنم صلاح باشه چون تصور من اینه که شما زیاد تو بخش فنی قضیه شاید تجربه ندارین، راه دوم که امیدوارم حلال مشکلتون باشه تعویض چند فایلی که من براتون گذاشتم، این فایل ها از نسخه 4.6.2 هستش و به ترتیبی که میگم باید عوض بشه:ابتدا از فایل های اصلی خودتون قبل از تعویض با این فایل ها حتما پشتیبان بگیرید، بعدش اول فایل content.html.php رو با هم نامش جایگزین کنید، سایت رو امتحان کنید، اگه حل نشد فایل content.php رو هم با هم نامش جایگزین کنید و باز اگر نشد content.class.php، در نهایت و پس از تست فایل core.classes.php رو در پوشه includes جایگزین کنید، امیدوارم درست بشه. پشتیبان گرفتن رو فراموش نکنید. پایدار باشی همشهری<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

vahid1921
07-28-2011, 08:53 AM
ببخشید ظاهرا لینک ها با هم ترکیب شدند، دو تا لینک هستش دقت کنید متوجه می شید هر لینک با http شروع میشه و به zip ختم میشه. یا حق

gavasara
07-28-2011, 11:58 AM
سلامی دوباره برادر

انجام دادم ولی باز نشد بی فایده بود

فایل دوم رو که در پوشه includes گذاشتم سایت از سرور خارج شد و صفحه سفید میامد دیگه راه دیگه نیست درست بشه
شرمنده به خدا شما رو تو زحمت انداختم اجرت با امام حسین (ع)

gavasara
07-28-2011, 12:04 PM
برادر این عبارتی که گفته بودی task=category& در داخل لینکها نیست هیچ راهی نداره این عبارت رو از طرق کد نویسی بیاری

vahid1921
07-28-2011, 12:56 PM
نمیدونم احتمالا قضیه پیچیده تره، چون مامبو یه سیستم داینامیک هستش و نهایتا خروجی اچ تی ام ال، به هر حال من اونچه که میدونستم رو گفتم، ظاهرا اینجا کسی در این رابطه کمکی نمیکنه، اینجا هم براتون درخواست کمک کردم:<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>یا حق.

gavasara
07-28-2011, 05:23 PM
دستت درد نکنه برادر خدا خیرت بده
خیلی آقایی آخرین سعی خودت رو بکن خدا خیرت بده