PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با آدرس

soheilz
07-26-2011, 03:08 PM
با سلام
من بعد از نصب چند کامپوننت روی 1.5.23 با مشکلی برخودم
به جای اسم بخش و مجموعه در آدرس عبارت زیر داده میشود

/component/content/article/

بعنی وقتی اسم مطلب ipad 2 و مجموعه apple ipad است آدرس به صورت زیر میشود.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

مشکل از کجاست و چگونه میتونم برطرفش کنم؟

پیشاپیش ممنون

torghoundy
07-26-2011, 03:28 PM
سلام
وقتی شما سئو رو فعال کنید لینک ها به این صورت نمایش داده میشه ، اگر شما برای منو های خودتون بخش و مجوعه ها رو تغریف کرده باشید نام اون ها نمایش داده میشه.

soheilz
07-27-2011, 07:25 AM
سلام
من یک بخش یک مجموعه و یک مطلب با نام های مستعار زیر ساخته ام.
bakhsh
majmoe
onvanematlab

ولی آدرس مطلب به صورت زیر شد

com/component/content/article/12-majmoe/16-onvane-matlab.*****

آیا راهی هست که بتوان آدرس را به این شکل کرد؟!

com/bakhsh/majmoe/onvane-matlab.*****

safajuy
07-27-2011, 07:51 AM
برای اين كار بايد بخش ها و مجموعه های خودتون رو در قالب منو بياريد. و هر بخش و مجموعه رو در يك منو قرار بديد.

سعید
07-27-2011, 08:16 AM
سلام.

بله. معین عزیز هم در پست قبل اشاره کردند.

اگر شما فقط برای بخشتون، یک لینک در منو با اسم مستعار bakhsh داشته باشید، آدرس مطلب اینطور خواهد بود:

com/bakhsh/12-majmooe/16-onvane-matlab.*****

اگر برای بخش یک آیتم در منو با اسم مستعار bakhsh و یک آیتم برای مجموعه با اسم مستعار majmooe (که زیر منوی bakhsh باشه) داشته باشید، آدرس اینطور خواهد بود:

com/bakhsh/majmooe/16-onvane-matlab.*****

اگر برای بخش یک آیتم با اسم مستعار bakhsh و زیرمنوی بخش، یک آیتم برای مجموعه با اسم مستعار majmooe و زیرمنوی مجموعه، یک آیتم برای مطلب با نام مستعار onvane-matlab داشته باشید:

com/bakhsh/majmooe/onvane-matlab.*****

و اگر در منو، یک آیتم برای مطلب با اسم مستعار matlab (درحالتی که در بالاترین سطح قرار داشته باشه و زیرمنوی آیتم دیگه ای نباشه) داشته باشید:

com/matlab.*****

یا علی

soheilz
07-27-2011, 08:59 AM
میشه کامل تر توضیح بدید؟؟ مثلاً در حد زیر دیپلم :d

ممنون آقا سعید این پست رو قبل از اینکه پست شما رو ببینم نوشته بودم دکمه حذف پست رو پیدا نکردم از همه ی انجمن عذر میخوام

soheilz
07-27-2011, 07:12 PM
سلام
من یک منو ساختم و داخلش با استفاده از جدید-> نام مستعار برای بخش و مجموعه (به طور جداگانه) آیتم ساختم. و بعد هم بخش و مجموعه جدید با همان نام مستعار ایجاد کردم. اما مشکل همچنان باقیست.

مهندس اشکال کار من کجاست؟

soheilz
07-29-2011, 02:19 PM
سلام.

اگر شما فقط برای بخشتون، یک لینک در منو با اسم مستعار bakhsh داشته باشید، آدرس مطلب اینطور خواهد بود:

اگر برای بخش یک آیتم در منو با اسم مستعار bakhsh و یک آیتم برای مجموعه با اسم مستعار majmooe (که زیر منوی bakhsh باشه) داشته باشید، آدرس اینطور خواهد بود:

اگر برای بخش یک آیتم با اسم مستعار bakhsh و زیرمنوی بخش، یک آیتم برای مجموعه با اسم مستعار majmooe و زیرمنوی مجموعه، یک آیتم برای مطلب با نام مستعار onvane-matlab داشته باشید:

و اگر در منو، یک آیتم برای مطلب با اسم مستعار matlab (درحالتی که در بالاترین سطح قرار داشته باشه و زیرمنوی آیتم دیگه ای نباشه) داشته باشید:

com/matlab.*****

یا علی

سلام
من یک منو ساختم و داخلش با استفاده از جدید-> نام مستعار برای بخش و مجموعه (به طور جداگانه) آیتم ساختم. و بعد هم بخش و مجموعه جدید با همان نام مستعار ایجاد کردم. اما مشکل همچنان باقیست.

مهندس اشکال کار من کجاست؟

soheilz
07-30-2011, 07:55 PM
سلام.

com/matlab.*****

یا علی

من مشکلم رو پیدا کردم اینجا هم مینویسم شاید کسی با سرچ به این صفحه رسید.
جواب آقا سعید نسبتاً کامله فقط باید برای ساخت آیتم منو اینگونه عمل کنید: رفتن به یک منوی (میتوانید منویی برای اینکار بسازید ) -> آیتم جدید-> از قسمت مطالب بخش یا مجموعه را انتخاب کنید ولی یاد داشته باشید نام مستعار این قسمت با نام مستعار بخش یا مجموعه مورد نظر یکی باشد