توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطا در انتقال فایل
alirezavahedi
07-30-2011, 05:48 AM
سلام
من یک هاست ویندوزی با plesk دارم
آدرس tmp را چی باید بگذارم تا بتوانم کامپوننت و پلاگین نصب کنم ؟
چون الان error میدهد که انتقال فایل نا موفق !!!
درهاست های لینوکس این مشکل را با تغییر آدرس فولدر tmp تغییر می دادم ولی در هاست ویندوزی بلد نیستم ؟!!!!!
mersad
07-30-2011, 06:21 AM
دروود
ftp رو ست کنید مشکل شما حل میشه
شاد و سلامت در پناه ایزد
alirezavahedi
07-30-2011, 07:21 AM
با تشکر
ftp را ست کردم
ولی باز error می دهد
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
dis_card
07-30-2011, 07:54 AM
با سلام
نام هاست ftp خود را به localhost تغییر دهید
آدرس ریشه FTP خود را ست کنید
به طور مثال /<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
alirezavahedi
07-30-2011, 08:53 AM
با تشکر
اما باز error می دهد
shmata
07-30-2011, 09:13 AM
منم قبلا به این مشکل برخورد کردم
تو direct admin
ftp رو disable کردم و به همه فولدرهام permission 777 دادم مشکل ام حل شد
mersad
07-30-2011, 09:58 AM
بهترین راه این هست که ftp رو ست کنید
ولی میتونید همه رو به 777 تغییر بدید و بعد از نصب افزونه باید حتماً به حالت قبلی برگردانید
شاد و سلامت در پناه ایزد
alirezavahedi
07-30-2011, 12:44 PM
بهترین راه این هست که ftp رو ست کنید
ولی میتونید همه رو به 777 تغییر بدید و بعد از نصب افزونه باید حتماً به حالت قبلی برگردانید
شاد و سلامت در پناه ایزد
با تشکر اما در plesk بلد نیستم permision ها را چه جوری تغییر بدهم ؟
hamidy
07-30-2011, 04:51 PM
سلام
در File Manager > سمت راست دکمه permissions کلیک کنید. Plesk IIS User رو دسترسی بدید و بعد از انجام کارتون همانطور که مرصاد عزیز گفت دسترسی ها رو به حالت قبل برگردونید.
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.