PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جوملا رو روی هاست plesk توی پوشه نصب کردم، سایت چه جوری بالا بیاد؟

no113
07-30-2011, 08:09 PM
سلام
من یادمه توی یکی از این بحث ها خوندم که میشه جوملا رو توی یه فولدر نصب کنیم و کاراشو انجام بدیم و بعد تنظیم سایت رو بذاریم که از توی پوشه index رو بخونه. ولی په جوریشو نگفته بود.
خب، من الان یه هاست plesk دارم که جوملا رو تو پوشه روش نصب کردم و همه چی به خوشی و سلامتی پیش رفته. فقط مونده همین حرکت که سایت رو رو جوملا قفل کنم. اژ کجا؟ چه جوری؟ باید انجامش بدم؟

mersad
07-30-2011, 10:53 PM
دروود

اموزش نصب جوملا 1.6 در پلسک (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 1.6_%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C_%D8%AF%D8%B1_Pl esk)

شاد و سلامت در پناه ایزد

no113
07-31-2011, 02:21 AM
نه، مشکل اینجاست که روی ایت هاست یه سایت آپ شده و داره کار میکنه. واسه اینکه تا قبل از بالا اومدن سایت جوملایی تعطیلش نکنیم، جوملا رو تو فولدر نصب کردم.
من فعلا با استفاده از گذاشتن این کد:
<meta <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>"REFRESH" content="0; url=/joomla/index.php">
سایت رو با جوملا بالا میارم، ولی خب اولش یه لحظه سایت قبلی رو نشون میده و بعد میره رو جدیده. میخوام بدونم برای اینکه یک راست بره سراغ index جوملا چیکار باید بکنم؟

mersad
07-31-2011, 06:48 AM
از کد های ریدایرکت استفاده کنید !

شاد و سلامت در پناه ایزد