PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش جامع پیرامون ساخت قالب جوملا

BrilliantGraph
08-01-2011, 04:26 AM
با سلام،
از دوستان عزیزی که آموزشی برای ساخت قالب جوملا سراغ دارن میخوام که تو این تاپیک اونهارو معرفی کنند
من یک گرافیست هستم که به راحتی میتونم هرچیزی رو طراحی کنم اما نمیدونم برای ساخت قالب از کجا باید شروع کرد!
با برنامه DreamWeaver آشنایی سطحی دارم و اگر پلاگینی دراین رابطه هست ممنون میشم راهنماییم کنید

با تشکر فراوان

safajuy
08-01-2011, 09:22 AM
درود بر شما
برای طراحی قالب روش های مختلفی هست
برای DW ابزار طراحی وجود داره كه دستورات رو بصورت ويزارد درست می كنه و قبل اون بايد نسبت به طراحی آگاهی های لازم روداشته باشيد.
برخی از طراحان هم قالب رو بصورت html درست می كنند و پارامترهای قالب جوملا رو روش پياده می كنند
فيلم ها و كتابهایی هم در اينترنت وجود داره كه شركت ليندا تدارك ديده و ليكن تجارين و نميشه لينك دانلود گذاشت.
اين موارد شايد به دردتون بخوره:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

BrilliantGraph
08-01-2011, 01:07 PM
با تشکر از miladsafa (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
(<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
بله آموزش لیندا رو دارم کار میکنم اما خیلی گیج کننده است،
من تو یوتیوب دیدم برای DreamWeaver پلاگین هایی هستند که فقط کافیه مثل پازل توش بچینی!
با تشکر از همه دوستان

safajuy
08-01-2011, 01:25 PM
بله چنين افزونه ای برای جوملای 1 و 1.5 منتشر شده كه به خاطر تجاری بودن نميشه گذاشتش.در كل اونها هم همين خاصيت رو داند و شبيه به اين برنامه كار می كنند و تفاوتشون تو اينه كه اين نرم افزار دستورات رو در كليپبورد ذخيره می كنه ولی اون افزونه در dw بارگذاری ميكنه
موفق باشيد

BrilliantGraph
08-01-2011, 09:15 PM
کسی آموزش خوب و کاملی درباره html و css به زبان فارسی نداره؟! قرار شد از ابتدا شروع کنم...

sahama
08-01-2011, 09:44 PM
با جستجو در اینترنت براحتی موارد زیادی رو می تونی پیدا کنی
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 88%D8%B2%D8%B4+css&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:fa:official&client=firefox-a
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 88%D8%B2%D8%B4+html&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:fa:official&client=firefox-a