PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترين قالب فارسي براي سايت هاي شركتي ؟

kianesfahan
08-01-2011, 08:16 AM
با سلام خدمت دوستان . شما بهترين قالب فارسي براي سايت هاي شركتي را چي معرفي مي كنيد ؟

لطف كنيد لينگ دانلود را هم قرار بدين

با تشكر فراوان

safajuy
08-01-2011, 09:45 AM
درود. تعريفتون از شركتی چه مدل قالبيه؟ من قالب شركتی شلوغ ديدم در كنارش ساده هم ديدم. اين مورد سليقه ایيه و كسی نمی تونه بگه اين قالب صرفاً شركتيه و بايد برای سايت های شركتی استفاده بشه. در كل من اگر بخوام استفاده كنم از اين مدل قالب استفاده خواهم كرد:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
البته تجاريه

kianesfahan
08-01-2011, 01:25 PM
دوست عزيز ممنون . من گفتم قالب فارسي . اين قالب خيلي شلوغه . قالب فارسي و رايگان و خلوت تر دوستان سراغ ندارن ؟؟

safajuy
09-21-2011, 10:22 AM
سلايق با هم فرق داره. رنگ بندی ، طرح بندی ، نوع شركت و... تو پيدا كردن يك قالب خوب تأثير داره
تمام اين موارد رو كنار بگذاريم فارسی اين موارد هم كم پيدا ميشه و سايتهایی كمی هستند كه قالب فارسی ارائه بدن

speir
09-21-2011, 04:44 PM
خیلی شیک بود.حالا چطوری میشه دانلود کرد؟

torghoundy
09-21-2011, 07:17 PM
خیلی شیک بود.حالا چطوری میشه دانلود کرد؟سلاماز لینک زیر میتونید این قالب رو بخرید:<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>