ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بعد از نصب با ارور 548 در اکثر قسمت های مدیریت برخورد میکنم . چرا ؟

moujnet
08-03-2011, 02:22 PM
سلام من یه فروشگاه اینترنتی راه اندازی کردم به آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) بعدش خواستم یه سایت واسه دانلود هم بهش اضافه کنم واسه همین برای تست یه پوشه توی هاست ایجاد کردم به نام Joomla و جوملا 1.66 رو توی این پوشه نصب کردم. در موقع نصب فهمیدم که هشدار خطاها روشن هست. بعد نصب در قسمت مدیریت اکثر جاها با ارور زیر مواجه میشم. نمیدونم چجوری میشه این ارور رو از بین برد. اگه ممکنه کمک کنید.
آدرسی که جوملا رو توش نصب کردم اینجوریه ... <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

Warning: set_time_limit() [function.set-time-limit (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)]: Cannot set time limit in safe mode in /home/moujshop/public_html/joomla/libraries/joomla/filesystem/folder.php on line 548

safajuy
08-03-2011, 02:36 PM
درود. من خطایی نمی بينم. ميشه بگيد كجاش خطا ميده دقيقاً؟

moujnet
08-03-2011, 04:50 PM
ممنون از توجه تون
من چند تا عکس از خطا گرفتم ولی نتونستم توی فروم آپلودشون کنم واسه همین توی هاست خودم آپلود کردم. از لینک زیر دانلودشون کنید لطفاً
من منتظر پاسختون هستم.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> rror%20548.rar

sahama
08-03-2011, 05:00 PM
با سلام
برای بسته باید این آدرس رو می ذاشتید تا همه بتونند اونو دانلود کنند
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 548.rar
با مدیر هاستتون تماس بگیرید و ازش بخواهید که نمایش پیام های خطا رو خاموش کنه همین طور هم safemode را خاموش کنه

moujnet
08-03-2011, 05:09 PM
راهی هم داره که خودم بتونم این کار رو انجام بدم ؟ خاموش کردن پیغام خطا و Safemode روی فروشگاهم تاثیرات منفی نداره ؟
به هر حال ممنون

sahama
08-03-2011, 05:14 PM
می نمی دونم شما تا چه حد به مدیریت هاستتون دسترسی دارید
اگر دسترسی کامل داشته باشید مشکلی وجود نداره و خودتون می تونید اونو ویرایش کنید
برای این کار فایل php.ini رو ویرایش کنید در اون همه چیز واضح است و نیازی به توضیح خاصی نداره اما اگر دسترسی شما محدود باشه احتمالا نیاز داشته باشید از مدیر هاستتون کمک بگیرید

safajuy
08-03-2011, 05:17 PM
نمايش خطا بيشتر برای حالت ديباگ گيری يا همون اشكال زدايیه. اين حالت برای پيدا كردن خطاست. از لحاظ امنيتی بايد خاموش باشه كه كاربران نتونن مشكلات سايتتون رو ببينند. مشكلی ازين بابت برای فروشگاهتون پيش نمیاد. من كماكان سايتتون رو بدون مشكل بالا ميارم. به گمانم اشكال از مرورگرتون هستش

moujnet
08-03-2011, 05:19 PM
من تو آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> فروشگاه اینترنتی دارم ..... خاموش کردن Safe mode رو فروشگاه تاثیر نداره ؟
من توی روت فایل php.ini رو پیدا نمیکنم . این مربوط میشه به اجازه ی دسترسی مدیر هاست ؟

sahama
08-03-2011, 06:01 PM
در روند جستجو مو معرفی کالاهای شما از طریق موتورهای جستجو حالت امن تاثیری نداره و توصیه بر خاموش بودن اون است
برای خاموش کردن حالت امن و همین طور نمایش پیام های خطا با مدیر هاستتون مشورت کنید و از او کمک بخواهید

joomlaman
08-03-2011, 07:19 PM
به تنظیمات عیب یابی رفته و گزینه خاموش رو انتخاب کنید

ادرس : تنطیمات کلی ....سیستم........تنظیمات عیب یابی........عیب یابی سیستم

moujnet
08-04-2011, 09:09 AM
عیب یابی سیستم و عیب یابی زبان هر دو خاموش بود. ممنون

sahama
08-04-2011, 09:39 PM
نقل قول :

برای این کار فایل php.ini رو ویرایش کنید در اون همه چیز واضح است و نیازی به توضیح خاصی نداره اما اگر دسترسی شما محدود باشه احتمالا نیاز داشته باشید از مدیر هاستتون کمک بگیرید
..

sahama
08-04-2011, 09:40 PM
نقل قول :

..

با مدیر هاستتون تماس بگیرید و ازش بخواهید که نمایش پیام های خطا رو خاموش کنه