PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اضافه کردن فیلدهای جدید به صفحه عضویت کاربران

ghatreh
08-03-2011, 10:14 PM
سلام دوستان برای اضافه کردن فیلد توی انجمن جستجو کردم یه لینک به پرشین گیگ بود که من نیاز به فیلد بیشتری داشتم کسی کمک می کنه

sahama
08-03-2011, 10:26 PM
سلام
تا اونجا که من اطلاع دارم افزونه cb برای مامبو این کار رو انجام می ده
با این حال توصیه می کنم به جوملا 1.7 مهاجرت کنید

badrang
08-05-2011, 01:05 PM
سلام
من هم میخوام فرم عضویت رو تغییرش بدم و چندتا گزینه از نوع radiobutton یا چک باکس بذارم
امکانش هست؟
لطفاً راهنمایی کنید
ممنون

سعید
08-05-2011, 02:09 PM
سلام.

درصورت نیاز به افزودن فیلدهای بیشتر به مامبو، همونطور که دوستان قبلا هم اشاره کردند، باید از کامپوننت هایی مثل Community Builder استفاده کنید.

آموزش نصب CB روی مامبو (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

همچنین از کامپوننت User Extended هم برای مامبو می تونید استفاده کنید.

اگر امکان تبدیل سایت به جوملا براتون هست، توصیه می کنیم برای استفاده از امکانات بیشتر و جدیدتر، از جوملا استفاده کنید.

یا علی

badrang
08-05-2011, 06:42 PM
همچنین از کامپوننت User Extended هم برای مامبو می تونید استفاده کنید.
این کامپوننت رو نصبش کردم ولی نمیشه باهاش فرم عضویت رو تغییرش بدم و چندتا گزینه از نوع radiobutton یا چک باکس بذارم!!! میشه؟؟؟؟؟ یا من بلد نیستم؟؟؟؟

Community Builder
این کامپوننت چجوریه!!!!!؟؟؟
7 مگ بود دانلودش کردم
گفته فایل comprofilerj.xml را پیدا و حذف کنید
من یه فایل بنام comprofilej.xml پیدا کردم و حذفش کردم نصبش همش با مشکل مواجه میشه!!!!!
باید user extended رو پاک کنم تا نصب بشه؟؟؟؟
لطفاً راهنمایی کنید
ممنون

من آدرس هاست این سایتی که دارم روش کار میکنم را ندارم میشه از یه راهی آدرس هاست رو بدست بیارم؟؟؟
ممنون

firoozmandan
08-06-2011, 12:29 PM
من آدرس هاست این سایتی که دارم روش کار میکنم را ندارم میشه از یه راهی آدرس هاست رو بدست بیارم؟؟؟
ممنون

شما چطور روی سایتی کار میکنید که آدرس اون رو ندارید !
اگر شما این مشکل رو در مامبو دارید با توجه به آموزش نصب این کامپوننت پیش برید مشکلتون حل میشه
در غیر اینصورت آدرس سایت رو بفرمایید

یا علی

badrang
08-08-2011, 07:08 PM
سلام

در غیر اینصورت آدرس سایت رو بفرمایید
لطفاً راهنمایی کنید.

من cb رو از اینجا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) دانلود کردم روش نصبش رو هم از صفحه ی آموزش نصب CB روی مامبو (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) مطالعه کردم

گفته:
در فولدر فایل comprofilerj.xml را پیدا و حذف کنید و مجددا تمام فایل ها را انتخاب و با پسوند ZIP فشرده کنید.

من چنین فایلی رو هر چقدر سرچ میکنم پیداش نمیکنم!!!

فیلی که با حجم 7.03 مگ دانلود کردم ناقص بوده؟یا آموزش مشکل داره؟
موقع نصب کامپوننت این پیغام رو میده:

آپلود universal با مشکل مواجه شد Fatal: جابجایی فایل های آپلود شده به پوشه media/ به خطا مواجه شد

sahama
08-08-2011, 08:13 PM
با cb 1.4 هم امتحان کنید و نتیجه رو بگید

badrang
08-09-2011, 10:58 AM
با cb 1.4 هم امتحان کنید و نتیجه رو بگید
سلام
به سختی لینک دانلود سالمشو پیدا کردم و دانلود کردم باز هم خطا داد

خواهشاً بگید شما که cb دانلود کردین بعدش چیکار کردین که رو مامبو نصب شد؟؟؟!!!؟؟؟

من فایل زیپشو باز میکنم فایل comprofilerj.xml رو که اضلاً نداره من بخوام حذفش کنم 2تا فایل read me یه پی دی اف آموزشی داره که حذف کردمو زیپش کردم و آپلود کردم که باز هم با خطا مواجه شدم!!!

شماها چجوری نصبش کردین؟؟؟؟؟:cry:

sahama
08-09-2011, 12:00 PM
مشخصات جوملا رو خصوصی برام ارسال کنید تا بررسی کنم

ehsanparty
12-24-2011, 03:19 PM
منم به این کامپوننت نیاز دارم لینک سالم برای ورژن مامبو از کجا بگیرم؟

ehsanparty
12-24-2011, 05:05 PM
کسی فارسیش نکرده؟
اگر کسی داره ممنون میشم این کامپوننتو بزاره
ممنون