توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درباره جوملا
ayjoonn
08-05-2011, 12:52 PM
سلام به تمام دوستان،من تو هر سایتی که رفتم در باره جوملا چیزای زیادی نوشته بودن ولی ننوشته بودن جوملا نرم افزاره آخر چیه،فقط نوشته بودن میشه سایتو باهاش اداره کرد،میخواسم ببینم کسی هست به سوالات من جواب بده؟میخوام بدونم که مثلا مثل adobe dreamweaver نرم افزاره که میشه باهاش کار کرد؟اگه نرم افزاره پس چرا من دانلود کردم نه فایل exe نه چیزی داره برای نصب؟یه کتاب گرفتم اونم فقط خصوصیاتشو گفته اصلا نگفته چی هست این جوملا،فقطو فقطم کنجکاو شدم وگرنه شاید برام زیاد کارایی نداشته باشه،چند روزه اصلا عصبیم کرده این موضوع آخه هیشکی نمیگه این لا مصب چیه.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused::question: همه میگن مدیریت سایت!!!!خوب مدیریت سایت به N صورت میشه،من سایت دارم ولی خوب با جوملا کار نکردم.1 نفر که چیز بلده حتما جواب منو بده من ازش ممنون میشم.
safajuy
08-05-2011, 01:51 PM
درود. جوملا يك پكيج هستش كه به زبان برنامه نويسی php نوشته شده. شما با نصب يك شبيه ساز سرور (مثلاً wamp) و استخراج جوملا از حالت زيپ مي تونيد جوملا رو نصب كنيد. در واقع جوملا بدون سرور هيچ كاری نمی تونه انجام بده. نه تنها جوملا، بلكه تمام مديريت محتواهای موجود هيچكدوم بدون سرور كار نمی كنند. طريقه كارش هم به اين صورته كه شما اول يك wamp نصب می كنيد. بعد داخل پوشه www جوملاتون رو استخراج می كنيد.به همين راحتی.
سلام.
به انجمن جوملافارسی خوش آمدید. لطفا با مطالعه و رعایت قوانین انجمن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) به ما در فراهم کردن محیط خوبی برای کاربران جوملا کمک کنید.
در سایت جوملا فارسی -> درباره -> درباره جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) ، توضیحاتی مفصلی درمورد جوملا نوشته شده.
جوملا یک نرم افزار متن باز مدیریت محتوا هست. اما لزوما هر نرم افزاری پسوند exe نداره. این پسوند مخصوص فایل های اجرایی هستند که برای اجرا در محیط یک سیستم عامل مثل DOS ، Windows و ... اصطلاحا Compile شدن.
جوملا به زبان PHP نوشته شده که شیوه اجرای اون با برنامه های اجرایی با پسوند exe. تفاوت داره. جوملا برای اجرا به یک سرویس دهنده وب، مفسر PHP و پایگاه داده MySQL نیاز داره.
این موارد معمولا روی سرورها نصب هست، اما شما روی سیستم محلی خودتون هم می تونید نصب کنید. تمام این موارد بصورت یکجا در بسته هایی مثل xampp گرد آوری شده که در ویندوز هم قابل نصب هست.
شیوه کار جوملا به این صورت نیست که یک سایت رو بوسیله اون طراحی، و سپس برای اجرا (بصورت مستقل از جوملا) روی سرور بارگذاری کنید.
بلکه جوملا برنامه ای هست که محیطی رو برای مدیریت محتوا فراهم می کنه. شبیه محیط سرویس دهنده های وبلاگ. با این تفاوت که برای استفاده از جوملا نیاز به فضای مجزا دارید و باید این سیستم رو اصطلاحا نصب کنید.
ظاهر سایت شما، بستگی به قالب سایت داره که این قالب ها روی جوملا نصب میشن.
اگر باز هم جای ابهامی هست، دقیقا بفرمایید که کدوم قسمت براتون مبهم هست که بیشتر توضیح بدم.
یا علی
ayjoonn
08-05-2011, 02:29 PM
با این توصیفات من همون طراحی سایت با dreamweaver ادامه بدم بهتره.بعدم من تمام این کارهارو کردم ولی نصب نشد یعنی من از یک فضا یعنی فضای همون نرم افزار که معرفی کردید به فضای دیگه ای انتقال پیدا نکردم.طوری که من از صحبت های شما و سایت های دیگه فهمیدم جوملا فقط سایتو طراحی میکنه برام یعنی اون چیزایی که میخوای میزاری روش و بعد آپلود میکنی رو سایتت؟درسته؟اگه اینطوره که به نظرم با همون dreamweaver کار کنم موفق ترم.و بعدم بگم که واقعا از دوتا دوستمون که جواب دادید و خیلی منو روشنتر کردید نصبت به سایتای خیلی مسخره که فقط نوشتن یک برنامه هست ولی توضیح ندادن که چطور کار میکنه.مرسی،خیلی ممنون.این سوالامو هم جواب بدید دیگه فکر کنم کامل روشن بشم.کلا جوملا برای من یک چیز مجهوله.
safajuy
08-05-2011, 03:38 PM
دقيقاً همينطوره و شما میتونی با استفاده از افزونه ها بدون اينكه دانش برنامه نويسی داشته باشی سايت حرفه ای طراحی كنی. ولی نرم افزارها همگی نياز به دانش در زمينه برنامه نويسی تحت وب هستن
ayjoonn
08-05-2011, 07:57 PM
دوست عزیز من باز هم تشکر میکنم،اگه بازم به مشکل بر خوردم حتما میپرسم فعلا میرم باهاش کار کنم ببینم چی میشه.مر30.:clap:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.