توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برداشتن joomla از انتهای دامین
majidt20
08-06-2011, 06:13 AM
با سلام و خسته نباشید
من برای باز شدن سایتم باید بعد از دامین کلمه جوملا را تایپ کنم . به این صورت : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
آیا می توان کلمه joomla را از انتهای آن برداشت که فقط با نوشتن <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) سایت جوملای من باز شود ؟
با تشکر
hamidy
08-06-2011, 07:34 AM
سلام
شما می تونید ریدارکت کنید از آدرس مورد نظر به آدرسی که جوملا رو درون نصب کردید.
در پناه حق
safajuy
08-06-2011, 07:37 AM
با سلام و خسته نباشید
من برای باز شدن سایتم باید بعد از دامین کلمه جوملا را تایپ کنم . به این صورت : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
آیا می توان کلمه joomla را از انتهای آن برداشت که فقط با نوشتن <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) سایت جوملای من باز شود ؟
با تشکر
شما 2 راه داريد. ياجوملا رو از اول نصب كنيد و ديتابيس را انتقال دهيد، يا اينكه پوشه رو كاملاً زيپ كنيد و فايل رو در Root فراخوانی كنيد(فايل را كپی كنيد و Paste را انجام دهيد). بعد به فايل configuration.php بريد و نام joomla رو از انتهای اين دو پارامتر حذف كنيد:
var $log_path =
var $tmp_path
majidt20
08-06-2011, 07:51 AM
با تشکر از دوستان عزیز بخاطر جواباتون
هاست من پلسک هست. من جوملا رو در <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> در پوشه joomla نصب کردم . با این تفاسیر بازم باید همین کارایی که گفتین رو انجام بدم ؟
ضمنا پارامترهایی که گفتین در فیل configuration.php به این شکل است :
var $tmp_path = '/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>';
var $log_path = '/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>';
با تشکر
majidt20
08-06-2011, 07:53 AM
hamidy عزیز من ریدایرکت بلد نیستم . میشه راهنمایی کنید ؟ ممنون
safajuy
08-06-2011, 07:56 AM
با تشکر از دوستان عزیز بخاطر جواباتون
هاست من پلسک هست. من جوملا رو در <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> در پوشه joomla نصب کردم . با این تفاسیر بازم باید همین کارایی که گفتین رو انجام بدم ؟
ضمنا پارامترهایی که گفتین در فیل configuration.php به این شکل است :
var $tmp_path = '/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>';
var $log_path = '/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>';
با تشکر
بله. اين مورد درتمام كنترل پنل های هاست يكسانه و تفاوت نمی كنه. كلمه joomla رو از وسط اون حذف كنيد(bold شده)
majidt20
08-06-2011, 08:27 AM
safajuy عزیز من کاری که گفتین رو انجام دادم اما درست نشد . وقتی دامینم رو می نویسم خطا Forbidden میده. :(
چیکار کنم ؟
safajuy
08-06-2011, 08:39 AM
شما محتويات جوملا رو به Root انتقال داديد؟ تمام مراحل رو دقيق انجام داديد؟
majidt20
08-06-2011, 08:45 AM
من اصلا فولدر root ندارم
safajuy
08-06-2011, 09:05 AM
دوست عزيز root فولدر خاصی نيست. پوشه www يا همون <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> هستش. شما محتويات رو بايد مستقيماً در اين پوشه قرار بديد
hamidy
08-06-2011, 09:57 AM
سلام
1- اگر شما فولدر joomla مد نظرتون نیست بهتر هست که کلیه فایل ها رو به روت یا همون <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> منتقل کنید . در این صورت با زدن آدرس سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> سایت شما بالا میاد.
2- اگر قصد دارید از فولدر joomla استفاده کنید. یک فایل index.php در <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> درست کنید و این کد رو در تگ Head اون قرار بدید.
<META <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>"Refresh" CONTENT="0;URL=<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>">
با زدن ادرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> سایت به فولدر joomla منتقل میشه.
در پناه حق
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.