PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغیر ارورها

niusha_behzad
08-08-2011, 07:30 AM
سلام من یه مطلب گذاشتم که فقط برای اعضا نشون داده بشه ولی وقطی افراد عمومی روش میزن ارور 403 میزنه چه طور به جای این ارور بنویسم مشاهده این مطلب فقط برای اعضا قابل مشاهده میباشد؟

با تشکر

mersad
08-08-2011, 11:28 AM
دروود

نمایش ادامه مطلب فقط برای اعضا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

صفحه ارر (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

شاد و سلامت در پناه ایزد

niusha_behzad
08-08-2011, 02:12 PM
دروود

نمایش ادامه مطلب فقط برای اعضا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

صفحه ارر (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

شاد و سلامت در پناه ایزد
ممنون ولی مثل اینکه منظور منو بد متوجه شدید من میخوام صفحه ارور403 رو به یک متن دلخواه تغیر بدم

sahama
08-08-2011, 04:16 PM
در پوشه templates پوشه system فایلی به نام error.php وجود داره
ابتاد صفحه ای که می خواهید موقع ارور نمایش داده بشه رو بسازید و لینکش رو در این فایل ، دستی وارد کنید
برای این کار می تونید از دستورات ری دایرکت هم استفاده کنید
به هر حال توضیحات کافی در انجمن وجود داره اگر هم نتونستید پیداش کنید بگید تا بیشتر توضیح بدم

niusha_behzad
08-09-2011, 04:44 AM
در پوشه templates پوشه system فایلی به نام error.php وجود داره
ابتاد صفحه ای که می خواهید موقع ارور نمایش داده بشه رو بسازید و لینکش رو در این فایل ، دستی وارد کنید
برای این کار می تونید از دستورات ری دایرکت هم استفاده کنید
به هر حال توضیحات کافی در انجمن وجود داره اگر هم نتونستید پیداش کنید بگید تا بیشتر توضیح بدم
ممنون ولی در کدوم قسمت باید لینک رو وارد کنم؟

sahama
08-09-2011, 12:36 PM
در این فایل این کد رو قبل از تگ <head> اضافه کنید

<?php
if ($this->error->code == 403)
{
echo '<meta <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>"REFRESH" content="0; url=<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>">';
}
?>

niusha_behzad
08-10-2011, 06:44 AM
ممنون دستتون درد نکنه