توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انجمن مامبو (تالار گفتگو) سازگار با مامبو 4.6.5
badrang
08-08-2011, 10:31 AM
سلام
من دنبال افزونه ی انجمن مامبو میگردم چیزی دستگیرم نمیشه
تو این سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> همه ی لینکاش مشکل دارن!
لینکهای موجود تو همین سایت هم مشکل دارن!
اگه افزونه ی انجمن مامبو رو دارید لطفاً اینجا بذارید با مامیو 4.6.5 سازگار باشه
ممنون
hamidy
08-08-2011, 10:45 AM
سلام
لینک در این انجمن
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>مامبو-بورد-Mambo-board?highlight=مامبو+بورد (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %A8%D9%88%D8%B1%D8%AF)
در پناه حق
badrang
08-08-2011, 08:07 PM
سلام
من کامپوننت com_mamboboard_2.0.138_beta رو برای مامبو 4.6.5 نصب کردم که فارسی نیست!
تنظیمات مدیریتیش برام مهم نیست که فارسی باشه ها ولی واسه کاربرا هیچیش فارسی نیست که این خیلی بده!
این نسخه ای که من نصب کردم فارسیش هست؟
لطفاً لینک مستقیم فارسی شده و سازگار با 4.6.5 رو بهم بدید
ممنون
sahama
08-08-2011, 08:23 PM
توصیه اکید می کنم که سایت خودتون رو به جوملا 1.7 ارتقا بدید در جوملا 1.7 مشهورترین افزونه برای ساخت فروم کوننا است که نسخه 1.6.5 (نسخه فعلی) اون فارسی هم داره
badrang
08-08-2011, 08:56 PM
توصیه اکید می کنم که سایت خودتون رو به جوملا 1.7 ارتقا بدید در جوملا 1.7 مشهورترین افزونه برای ساخت فروم کوننا است که نسخه 1.6.5 (نسخه فعلی) اون فارسی هم داره
با وجود مامبو هیچ راه دیگه ای نیست!
badrang
08-10-2011, 09:04 AM
نسخه ی فارسی شده ی مامبوبرد که با مامبو 4.6.5 سازگار باشه رو کسی نداره؟
sahama
08-10-2011, 09:12 AM
دوست عزیز حتی اگر این بسته رو پیدا کنید از اونجا که خیلی وقت است بروز رسانی نشده احتمال وجود حفره های امنیتی آشکار ولی رفع نشده در اون زیاده
badrang
08-10-2011, 10:08 AM
فایربرد چطور؟ اونم مثل مامبوبرده؟نسخه ی فارسی سازگار با 4.6.5 نیست؟
sahama
08-10-2011, 10:14 AM
علتی که شما رو مجبور کرده که از مامبو استفاده کنید چی است؟
فایر برد هم مدت ها است دیگه توسعه پیدا نمی کنه و پروژه تغییر نام داد به کوننا و برای جوملا منتشر می شه
badrang
08-10-2011, 10:46 AM
علتی که شما رو مجبور کرده که از مامبو استفاده کنید چی است؟
فایر برد هم مدت ها است دیگه توسعه پیدا نمی کنه و پروژه تغییر نام داد به کوننا و برای جوملا منتشر می شه
عجب!
آخه این سایتی که من دارم روش کار میکنم مال گروه یکی از رشته های دانشگاهه که از قبل مامبو روش نصب بوده و به من دادن تا هم ظاهرشو درست کنم و هم مطلب داخلش بذارم
بخاطر همین میخوام مامبویی که از قبل خودشون روش نصب کردن باشه!!!
البته یه جورایی هم میترسم از مامبو بپرم به جوملا!!!!!
همه ی تنظیمات و ماژولهایی که نصب کردم!!!!!
بخوام برم به جوملا کافیه رو سی پنل جوملا نصب کنم؟
sahama
08-10-2011, 10:55 AM
جوملا در واقعا امتدادی برای مامبو به حساب میاد و شما با رفتن به جوملا کاری مانند بروز رسانی انجام می دید
برای اینکار ابتدا از سایت یه بک آپ (پشتیبان) تهیه کنید و اونو منتقل کنید به کامپیوتر شخصی تون و در اونجابا این شکل عمل کنید
ارتقا از مامبو به جوملا 1.0
ارتقا از جوملا 1.0 به جوملا 1.5
ارتقا از جوملا 1.5 به جوملا 1.6 یا 1.7
از جوملا 1.6 به بعد بروز رسانی رو می تونید خودکار انجام بدید و نیازی به بروز رسانی دستی وجود نداره
بعد از اینکه سایت رو در کامپیوتر شخصی تون بروز رسانی کردید اونو دوباره به هاست اصلی منتقل کنید
در این فرآیند می تونید مطمئن باشید در تمام مدتی که دارید سایت رو بروز رسانی می کنید سایت اصلی فعال است و همین طور اگر جایی به مشکل بر خوردید سایت اصلی آسیبی نمی بینه
sahama
08-10-2011, 10:57 AM
اگر جایی به مشکل بر خوردید در تاپیک جداگانه سوال بفرمایید تا دوستان شما رو راهنمایی کنند
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.