توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ی سوال شاید بامزه !!
pouriayazdian
08-08-2011, 02:43 PM
سلام
من دارم این سایترو طراحی میکنم و با ی مشکل کاملا مسخره برخوردم !!!
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اونم اینکه روی tab اکسپلورر که اسم سایت نوشته میشه ؛ مینویسه : جوملا فارسی توسعه و پشتیبانی توسط گروه نرم افزاری جوملا !!!
اقا من هر کاری میکنم نمی تونم ورش دارم یکی راهنماییم کنه لطفا !! :cool:
safajuy
08-08-2011, 03:56 PM
درود
به تنظيمات كلی جوملاتون بريد ، در زبانه ی سايت، عنوان سايت خودتون رو تغيير بديد.
موفق باشيد
pouriayazdian
08-08-2011, 04:28 PM
درود
به تنظيمات كلی جوملاتون بريد ، در زبانه ی سايت، عنوان سايت خودتون رو تغيير بديد.
موفق باشيد
دوست عزیز من اینکارو کردم اما نمی شه !!
sahama
08-08-2011, 04:40 PM
کش مرورگر و کس جوملا رو خالی کنید
pouriayazdian
08-08-2011, 04:42 PM
کش مرورگر و کس جوملا رو خالی کنید
کردم !! :( نششششششششششششششد
safajuy
08-08-2011, 05:06 PM
به مديريت منو بريد ومنوی اصلی ور انتخاب كنيد و روی صفحه اصلی كليك كنيد.در چپ گزينه پارامترهای سيستم، مقابل عنوان صفحه نام دلخواه خودتون رو بنويسيد.برای آموزش بهتر اين مطلب رو بخونيد:
تغییر عنوان در صفحه اصلی جوملا 1.6 و جوملا 1.5 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
pouriayazdian
08-08-2011, 05:11 PM
به مديريت منو بريد ومنوی اصلی ور انتخاب كنيد و روی صفحه اصلی كليك كنيد.در چپ گزينه پارامترهای سيستم، مقابل عنوان صفحه نام دلخواه خودتون رو بنويسيد.برای آموزش بهتر اين مطلب رو بخونيد:
تغییر عنوان در صفحه اصلی جوملا 1.6 و جوملا 1.5 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
خیلی ممنون !!!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.