PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در فارسی سازی قالب memovie

alirezazzz
08-09-2011, 02:42 PM
سلام دوستان.
من قالب memovie (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو ریختم و منو هاش رو فارسی کردم. اما وقتی میخوام کل متن هاش رو RTL کنم یک سری از قسمت ها پنهان میشه. و وقتی با افزونه Firebug به LRT تغییرش میدم اون قسمت ها هم نمایش داده میشه!!!
لطفاً بنده رو کمک کنید تا درستش کنم.
اسکرین شات هم گرفتم از صفحه:
LTR:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

RTL:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

اینم کد اون قسمتی که دایرکشن رو بهش اضافه کردم:

#gkWrap2 .box .content, #gkWrap2 .box_menu .content, #gkWrap2 .box_text .content {

background: none repeat scroll 0 0 #F1F1F1;
color: #666666;
direction: rtl;

}

safajuy
08-10-2011, 09:05 AM
درود. اين انجمن از موارد تجاری پشتيبانی نمی كند. برای حل مشكل به انجمن شركت مراجعه كنيد. مشاهده قوانین انجمن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

alirezazzz
08-10-2011, 11:47 AM
مشکل بنده در ادیت کردن css هست. چه ربطی به تجاری بودن قالب داره؟! مگر برای دانلود گذاشتم؟!
اگر بنا هست به مشکلات یوزر ها با این بهانه ها پاسخ داده نشه که انجمن کارایی نداره. الان اکثر کسانی که جوملا نصب کردن از تمپلیت های تجاری استفاده میکنن چون تمپلیت های رایگان در حد ظاهر وبلاگ هم نیستند!
به هر صورت ممنون!

safajuy
08-10-2011, 11:59 AM
مشکل بنده در ادیت کردن css هست. چه ربطی به تجاری بودن قالب داره؟! مگر برای دانلود گذاشتم؟!
اگر بنا هست به مشکلات یوزر ها با این بهانه ها پاسخ داده نشه که انجمن کارایی نداره. الان اکثر کسانی که جوملا نصب کردن از تمپلیت های تجاری استفاده میکنن چون تمپلیت های رایگان در حد ظاهر وبلاگ هم نیستند!
به هر صورت ممنون!
قالب های تجاری خودشون پشتيبان دارند و برای قالبی كه طراحی می كنند زحمت می كشن و شما با خريد محصولاتشون از پشتيبانی اونها استفاده می كنيد.
اگه يك نفر محصول تجاری كار شما را كپی بزنه شما حاضريد بهش پشتيبانی بديد؟
اين مورد هم از سايت جوملای اصلی نفی شده و برای سايتهایی مثل جوملای فارسی كه نماينده ی جوملای اصلی هستند نيز مقدور نيست.