PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونگی کار با مدیریت جوملا

mojtabaesf
08-10-2011, 09:02 AM
سلام
من یک سیستم جوملا روی هاست خود نصب کرده ام .ولی قسمتهای مختلف سایت من کار نمی کند. مثلا کامپوننت نظر سنجی را فعال کرده ام اما در سایت نمایش داده نمی شود.
چرا؟
در ضمن چگونه می توان یک ماژول را در سیستم خود نصب کنم؟
اینکه تمامی ماژول ها در سطح دسترسیAdministrator
قرار دارند یعنی چه؟
هیچ یک از قسمت های سایت من کار نمی کند.فقط مطالب ارسالی را می توانم نمایش دهم.
SOS

safajuy
08-10-2011, 09:15 AM
سلام
من یک سیستم جوملا روی هاست خود نصب کرده ام .ولی قسمتهای مختلف سایت من کار نمی کند. مثلا کامپوننت نظر سنجی را فعال کرده ام اما در سایت نمایش داده نمی شود.
چرا؟
در ضمن چگونه می توان یک ماژول را در سیستم خود نصب کنم؟
اینکه تمامی ماژول ها در سطح دسترسیAdministrator
قرار دارند یعنی چه؟
هیچ یک از قسمت های سایت من کار نمی کند.فقط مطالب ارسالی را می توانم نمایش دهم.
SOS
درود
دوست عزيز برای شروع كتاب راهنمای جوملای 1.5 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو مطالعه بفرماييد.

sahama
08-10-2011, 09:16 AM
در تکمیل صحبت ها دوستمون آقای صفا جو
نمایش اطلاعات در جوملا فقط مدتبط با کامپوننت ها نیست و به ماژول ها هم مرتبط می شه که در کل توضیح اون خارج از بحث این تاپیک است
توصیه می کنم از جوملا 1.7 استفاده کنید تا در آینده مشکلات کمتری داشته باشید برای اینک کار جوملا 1.7 رو از سایت جوملا دریافت کنید و بعد بسته فارسی ساز اونو اط این آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> دریافت و نصب کنید

mojtabaesf
08-10-2011, 09:19 AM
کتاب ذکر شده را خوانده ام
ماژول ها را تنظیم کرده ام اما در سایت چیزی نمایش داده نمی شود.

safajuy
08-10-2011, 09:30 AM
کتاب ذکر شده را خوانده ام
ماژول ها را تنظیم کرده ام اما در سایت چیزی نمایش داده نمی شود.
در صورت امكان يك اسكرين شات از مديريت ماژول هاتون بزاريد.
كتاب معرفی شده تمام اين موارد رو توضيح داده.