توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با انجمن گفتگو در قالب
na3er-faraji
08-10-2011, 09:57 AM
سلام. من یه سایت دارم که دو طرفش منو داره. یه انحمن گفنگو روش نصب کردم. وقتی وارد انجمن گفتگو میشم انجمنم واسه اینکه وسط منوهاست خیلی جمع میشه. کسی میدونه چطور تو انجمن میتونم تنظیم کنم که منو ها نیاد. یعنی منوها فقط تو قسمت های دیگه باشند؟؟؟
safajuy
08-10-2011, 10:05 AM
سلام. من یه سایت دارم که دو طرفش منو داره. یه انحمن گفنگو روش نصب کردم. وقتی وارد انجمن گفتگو میشم انجمنم واسه اینکه وسط منوهاست خیلی جمع میشه. کسی میدونه چطور تو انجمن میتونم تنظیم کنم که منو ها نیاد. یعنی منوها فقط تو قسمت های دیگه باشند؟؟؟
درود
از چه انجمنی استفاده می كنيد؟
بيشتر توضيح بديد
موفق باشيد
sahama
08-10-2011, 10:09 AM
از چه فروم سازی استفاده می کنی؟ لین سایت رو بذار تا بهتر بشه کمک کرد.
البته بستگی به قالب داره که این توانایی رو داشته باشه ولی اگر از یکی از کامپوننت های فروم ساز جوملا استفاده می کنی در مدیریت ماژول ها تمام ماژول هایی که در ستون سمت چپ و سمت راست است رو طوری تخصیص بده که به منوی فرومت کاری نداشته باشند
برای این کار ماژول رو برای ویرایش باز کن و در سمت راست پایین قسمت تخصصی منو تنظیمات رو انجام بده
na3er-faraji
08-10-2011, 10:35 AM
از kunena
میشه بگید دقیق کجا باید برم؟؟؟
sahama
08-10-2011, 10:40 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
na3er-faraji
08-10-2011, 11:05 AM
منظورم تو تنظیماته سایتم کدوم قسمت رو دستکاری کنم؟؟؟
safajuy
08-10-2011, 11:15 AM
منظورم تو تنظیماته سایتم کدوم قسمت رو دستکاری کنم؟؟؟
دوست عزيز انجمن ساز كيوننا خودش سايت و انجمن پشتيبانی داره كه تخصصی در اين مورد بحث می كنه. بخش فارسی هم داره.
پيشنهاد می كنم به اونجا مراجعه كنيد
موفق باشيد
na3er-faraji
08-10-2011, 11:31 AM
من رفتم ولی قسمت فارسی پیدا نکردم؟؟؟
sahama
08-10-2011, 11:35 AM
کوننا خودش به طور خودکار به بزرگترین اندازه ممکن تغیر اندازه می ده و این شما همستید که با در اختیار گذاشتن فضا اندازه اون مشخص می کنید
برای افزایش فضای در اختیار و حذف ستون سمت چپ و راست هم عرض کردم که چکاری باید انجام بدید
از چه فروم سازی استفاده می کنی؟ لین سایت رو بذار تا بهتر بشه کمک کرد.
البته بستگی به قالب داره که این توانایی رو داشته باشه ولی اگر از یکی از کامپوننت های فروم ساز جوملا استفاده می کنی در مدیریت ماژول ها تمام ماژول هایی که در ستون سمت چپ و سمت راست است رو طوری تخصیص بده که به منوی فرومت کاری نداشته باشند
برای این کار ماژول رو برای ویرایش باز کن و در سمت راست پایین قسمت تخصصی منو تنظیمات رو انجام بده
به هر حال اگر لینک سایت رو می ذاشتید بهتر می شد نظر داد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.