PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل با كامپونت Form Manager ؟

kianesfahan
08-13-2011, 09:20 AM
درود

با عرض سلام خدمت دوستان

اگر اشتباه نكنم با كامپونت Form Manager ميشه فرم تماس يا سفارش ايجاد كرد . درسته ؟

الان يكي برام با اين كامپونت فرم سفارش ايجاد كرده اما بلد نيستن تغييرات را داخل فرم اعمال كنم . مثلا ميخوام جوري باشه كه تمامي گزينه ها الزامي باشه و تا تمام گزينه ها تكميل نشود فرم مشخصات را ارسال نكنه .

يا بالاي فرم هر متني كه دوست داشته باشم بنويسم . مثل سايت زير :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

يا مثل ادرس بالا ميشه كاري كرد كه هزينه ها را هم محاسبه كرد ؟

يا اموزش كاملي از اين كامپونت در دسترس هست ؟

ممنون ميشم دوستان كامل و واضح توضيح دهيد

safajuy
08-13-2011, 10:03 AM
درود

با عرض سلام خدمت دوستان

اگر اشتباه نكنم با كامپونت Form Manager ميشه فرم تماس يا سفارش ايجاد كرد . درسته ؟

الان يكي برام با اين كامپونت فرم سفارش ايجاد كرده اما بلد نيستن تغييرات را داخل فرم اعمال كنم . مثلا ميخوام جوري باشه كه تمامي گزينه ها الزامي باشه و تا تمام گزينه ها تكميل نشود فرم مشخصات را ارسال نكنه .

يا بالاي فرم هر متني كه دوست داشته باشم بنويسم . مثل سايت زير :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

يا مثل ادرس بالا ميشه كاري كرد كه هزينه ها را هم محاسبه كرد ؟

يا اموزش كاملي از اين كامپونت در دسترس هست ؟

ممنون ميشم دوستان كامل و واضح توضيح دهيد
درود
اين كامپوننت تماس تجاریه و اسمش breezingform هستش(البته نوعی كه من ديدم شباهت بسيار زيادی با اين كامپوننت داره)
كدوم كامپوننت form manager؟ لينكش رو بديد

kianesfahan
08-15-2011, 07:44 PM
دوستان يكي از دوستانم با form manager دوتا فرم برام ايجاد كرده . حالا ميخوام وقتي كه دكمه ثبت اطلاعات را ميزند هر متني كه من دوست داشته باشم نمايش داده بشه . چه طوري ميتونم اين كار را بكنم ؟

ممنون ميشم دوستان كمك كنند

sahama
08-15-2011, 07:52 PM
دوست عزیز
شما مدت کمی نیست که در این انجمن هستید و اصولا باید با قوانین این انجمن آشنا باشید
پشتیبانی از موارد تجاری در این انجمن انجام نمی شه

kianesfahan
08-15-2011, 08:01 PM
درود .
درسته دوست عزيز . مگه اين فرم ساز تجاري هست ؟

safajuy
08-16-2011, 08:52 AM
درود .
درسته دوست عزيز . مگه اين فرم ساز تجاري هست ؟
درود.
كدوم كامپوننت form manager؟ من كامپوننتی به اين اسم پيدا نكردم تو JED
اين كامپوننتی كه گفتيد به بانك وصل ميشه تجاريه و محصولات تجاری ...
موفق باشيد

kianesfahan
08-20-2011, 10:49 PM
درود

دوستان با Smart From چي ؟ دوستان كسي كار كرده ؟ ميتونه مشكل بنده را حل كنه ؟

با تشكر

kianesfahan
08-21-2011, 02:53 PM
درود

دوستان با Smart From يك فرم يكي از دوستان برام فرم ايجاد كرده وقتي دكمه ثبت را ميزنيم متن تشكر از شما نمايش داده ميشه . چه طوري ميتونم اين متن را ويرايش كنم يا تغيير بدم ؟

با تشكر

kianesfahan
08-22-2011, 11:37 PM
درود

دوستان شرمنده كسي با Smart From اشنايي نداره كه اين مشكل ما را حل كنه ؟ يا لينگ آموزش كار با Smart From را كسي سراغ نداره ؟

با تشكر

hamidy
08-23-2011, 05:01 AM
سلام

لطفا از ارسال های پشت سر هم خودداری کنید.

این لینک (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو بررسی کنید شاید کمکی باشه برای شما

در پناه حق

kianesfahan
08-23-2011, 07:38 AM
درود

دوست عزيز من آموزش كار با Smart From را ميخواهم . اين سايتي كه شما معرفي كردين كاملا انگليسي ميباشد . دوستان يك فرم ايجاد كرديم ميخوام بعد اينكه دكمه ثبت اطلاعات را زديم ميخوام متن دلخواه من نشان بده . چه طوري ميتونم اين متن را وارد كنم ؟

خواهشا دوستاني كه در اين رابطه اطلاعاتي دارند بنده را كمك كنند .