PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایجاد تغییر در یک کامپوننت

aram_f1
08-13-2011, 04:19 PM
سلام
من یک کامپوننت رو نصب کردم می خوام بدونم می شه توی کامپوننتم توذی تغییر ایجاد کنم که این منوی بالاییش تو همه ی صفحات بعد از لوگین باشه یا نه
برای مثال روی دوستان کلیک می کتم می ره تو لینک مربوط به دوستان اما منو ء دیگه محو می شه مگه اینکه بیام روی دیوار من
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ... 24rl03.png (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

و اینم اون صفحه ای که منو نیس توش
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ... ubdjo6.png (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
ممنون می شم راهنماییم کنید

کامپوننت هم کامپوننت فیس وال هست نمی دونم تو این انجمن از کجاش می شه پیوست کنم وگرنه پیوست می کردم

مهدی.
08-14-2011, 12:51 AM
سلام

باید در کامپوننت ویرایش کنید.

برای اینکار بهتر است با استفاده از ایجاد یک پوشه html و ریختن سورس نمایشی کامپوننت مورد نظر، کامپوننت را برای خود سفارشی کنید.

به این منظور شما باید php , html , css را بدانید.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست