PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک فایل pdf را چطور در سایتم دانلود کنم؟

jarah
08-14-2011, 08:46 AM
یک کتاب الکترونیکی pdf دارم. از طریق مدیریت رسانه وارد شده ام، یک پوشه جدید وارد کرده ام و فایل را دانلود کرده ام. ولی کار نمی کند. در سایت باز نمی شود.
چکار کنم؟

safajuy
08-14-2011, 09:12 AM
یک کتاب الکترونیکی pdf دارم. از طریق مدیریت رسانه وارد شده ام، یک پوشه جدید وارد کرده ام و فایل را دانلود کرده ام. ولی کار نمی کند. در سایت باز نمی شود.
چکار کنم؟
درود
در برخی مواقع سيستم به كوچيكی يا بزرگی كلمات حساسه و بايد عين كلمه رو وارد كنيد.
از اين مورد مطمئن بشيد
موفق باشيد

jarah
08-14-2011, 10:27 AM
شاید خوب توضیح ندادم. اگر فایل jpg دانلود کنم، کار می کند ولی فایل pdf کار نمی کند. فکر می کردم روش کارم درست نیست. پس روش کارم صحیح است ولی pdfبه دلیلی کار نمی کند. چرا؟

safajuy
08-14-2011, 10:34 AM
شاید خوب توضیح ندادم. اگر فایل jpg دانلود کنم، کار می کند ولی فایل pdf کار نمی کند. فکر می کردم روش کارم درست نیست. پس روش کارم صحیح است ولی pdfبه دلیلی کار نمی کند. چرا؟
چه آدرسی رو وارد می كنيد براینمايش pdf?

nouri
08-14-2011, 01:23 PM
از طریق ftp اقدام کنید

mersad
08-14-2011, 10:34 PM
دروود

پیشنهاد میکنم کتاب جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو حتماً مطالعه کنید

شاد و سلامت در پناه ایزد

علیرضا
08-14-2011, 10:36 PM
سلام
سئوالتون نامشخصه!
اگر دانلود کردید و کار نمی کنه، پس یا ناقص دانلود کرده اید و یا قبلا ناقص آپلود کرده اید و یا فایلتون از قبل ناقص بوده و یا برنامه ای که الان با اون پی دی اف رو باز می کنه، نمی تونه اون رو باز کنه.
ضمنا این جمله " در سایت باز نمی شود." یعنی چی؟

یا علی