PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لینک تالار گفتگو چیه ؟ کمک

redred2010
08-14-2011, 09:58 AM
ببخشید من هرچی میخوام برم داخل تالار نمیدونم لینکش چیه مثلا <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> یا <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> و...

امیدوارم منظورمو متوجه شده باشید

درضمن راهی داره آخرین ارسالهای تالار داخل صفحه اصلی دیده بشه.

من تازه از نیوک به جوملا اومدم واقعا نیوک چی بگم هی پشت سر هم اصلاحیه میفرستن. دیگه خسته شده بودم خیلی سنگین بود.

ممنون اگه راهنمایی ام کنید.

مهدی.
08-14-2011, 10:14 AM
سلام

به جوملا فارسی خوش آمدید

جوملا مانند نیوک فروم بصورت پیشفرض ندارد ! باید کامپوننت جداگانه ای نصب کنید روی جوملا مانند kunena

یا اینکه بصورت جداگانه از mybb , smf - vb استفاده کنید.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

safajuy
08-14-2011, 10:16 AM
ببخشید من هرچی میخوام برم داخل تالار نمیدونم لینکش چیه مثلا <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) یا <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) و...

امیدوارم منظورمو متوجه شده باشید

درضمن راهی داره آخرین ارسالهای تالار داخل صفحه اصلی دیده بشه.

من تازه از نیوک به جوملا اومدم واقعا نیوک چی بگم هی پشت سر هم اصلاحیه میفرستن. دیگه خسته شده بودم خیلی سنگین بود.

ممنون اگه راهنمایی ام کنید.
درود
ورود شما رو به انجمن جوملای فارسی تبريك ميگم
پيشنهاد ميكنم اول راهنمای استفاده از جوملای فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو مطالعه بفرماييد.
در ضمن جوملا بصورت پيش فرض فروم نداره. حتی نيوك هم نداره.
معمولاً اتصالش ميدن به مديريت محتوا كه اين امكان در جوملا وجود داره و شما می تونيد با نصب يك كامپوننت اكثر فروم ها رو با جوملا ادغام كنيد
موفق باشيد

redred2010
08-14-2011, 11:14 AM
ببخشید یادم رفت بگم من کامپوننت kunena رو نصب کردم حالا نمیدنم لینکش چیه

safajuy
08-14-2011, 11:27 AM
ببخشید یادم رفت بگم من کامپوننت kunena رو نصب کردم حالا نمیدنم لینکش چیه
به مديريت منو بريد و منوی اصلی رو انتخاب كنيد
يك منو ايجاد كنيد و منو رو به كامپوننت كيوننا لينك بديد.
بهتر بود كتاب رو می خونديد. تمام اين موارد با عكس توضيح داده شده

سعید
08-14-2011, 11:35 AM
سلام.

شما باید در منو یک لینک به این کامپوننت ایجاد کنید. آدرس پس از ایجاد لینک مشخص خواهد شد.

از مدیریت -> منو ها -> Mainmenu یا منوی دلخواه دیگه ، یک آیتم منوی جدید برای کامپوننت kunena بسازید و ذخیره کنید.

درصورتی که تمایل دارید آدرس انجمن شما به صورت /site.com/forum باشه، باید اسم مستعار رو forum وارد کنید و بهینه سازی برای موتورهای جستجو فعال باشه.

پس از ساخت آیتم منو، با کلیک روی این آیتم منو در بخش کاربری، انجمن شما در دسترس خواهد بود.

یاعلی

redred2010
08-15-2011, 07:21 AM
ممنون یه سوال دیگه

من نمیخوام وقتی روی تالار کلیک میکنم نمیخوام مثل این شکل بشه صفحه تو صفحه

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
میخوام یه صفحه جدا باشه لینک سایت فرومش چیه

میدونم باید یه منو باز کنم و خصوصیتش رو وب لینک کنم اما لینکش چیه؟

safajuy
08-15-2011, 09:28 AM
درود. كامپوننت بر روی جوملا اعمال می شود و امكانات جوملا را افزايش می دهد. بنابراين قالب جوملا را اخذ می كند. برای اينكه در محيطی جداگانه قرار گيرد بايد از انجمن سازهای جداگانه مثل smf يا mybb استفاده كنيد. موفق باشيد

مهدی.
08-15-2011, 09:33 AM
سلام

البته میتونید با مدیریت صحیح در مدیریت ماژولها ستونهای سمت راست و چپ و ... را در این قسمت حذف کنید.
ضمن اینکه قالبهای مخصوص اینکار را برای این قسمت اختصاص بدید که کوننا را قالب به صورت اختصاصی براش قالب نوشته باشند !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست