ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب اولیه فوری

rezaei
08-14-2011, 12:52 PM
با سلام خدمت همه عزیزان
من بعداز نصب wamp و کپی مامبو درون فولدر www
در صفحه localhost با پیام زیر روبرومیشوم

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\AppServ\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 177

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\AppServ\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 290

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\AppServ\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 347

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\AppServ\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 352

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\AppServ\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) in C:\AppServ\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 19

ممنون میشم اگخ کمک کنید

mersad
08-14-2011, 10:39 PM
دروود

ومپ ؟!!!
شما از شبیه ساز Appserv استفاده نمیکنید ؟!
این ارر مربوط به appserv هست !
برای نصب به این مشکل برمیخورید ؟!
بیشتر و واضح تر توضیح بدید لطفاً

شاد و سلامت در پناه ایزد

rezaei
09-04-2011, 01:44 PM
با سلام
دوست عزیز من از شبیه ساز app استفاده میکنم
از لینک خود سایت مامبو هم دانلود کردم
ولی با این error مواجه میشم

sahama
09-04-2011, 07:35 PM
پس چرا می فرمایید wamp؟ این دو نرم افزار جدا از هم هستند
اگر جستجو می کردید زود تر به جواب می رسیدید
اگر مشکل دیگری غیر از نمایش این کد ها ندارید در فایل php.ini نمایش پیام های خطا رو غیر فعال کنید