توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کامپوننت نیازمندیها و آگهی با امکان پرداخت آنلاین کارت های عضو شتاب
irancic
08-14-2011, 06:41 PM
من دنبال یه کامپیوننت هستم که کار سایت هایی مثل ایستگاه یا نیاز روز رو واسم انجام بده
یا مثل سایت زیر که با جوملا ساخته شده :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
با امکان پرداخت آنلاین کارت های عضو شتاب و ثبت و تایید فیش بانکی و افزوده مبلغ و اعتبار به حساب کاربری
safajuy
08-14-2011, 06:55 PM
من دنبال یه کامپیوننت هستم که کار سایت هایی مثل ایستگاه یا نیاز روز رو واسم انجام بده
یا مثل سایت زیر که با جوملا ساخته شده :
با امکان پرداخت آنلاین کارت های عضو شتاب و ثبت و تایید فیش بانکی و افزوده مبلغ و اعتبار به حساب کاربری
درود
كامپوننت متصل به بانك ايرانی تاكنون ساخته نشده. سفارش دهيد تا در اسرع وقت طراحی شود
موفق باشيد
irancic
08-14-2011, 07:00 PM
یه چنین امکاناتی به همراه سیستم پرداخت آنلاین شتاب و ثبت فیش و افزودن مبلغ به حساب کاربری چقدر هزینه داره ؟
کامپوننت ادز منیجر رو دیدم به نظرم خوبه با افزودن موارد بالا بهش و فارسی سازی کامل
یا اگه کامپوننت دیگه ای رو پیشنهاد می کنید بگید
safajuy
08-14-2011, 07:17 PM
یه چنین امکاناتی به همراه سیستم پرداخت آنلاین شتاب و ثبت فیش و افزودن مبلغ به حساب کاربری چقدر هزینه داره ؟
کامپوننت ادز منیجر رو دیدم به نظرم خوبه با افزودن موارد بالا بهش و فارسی سازی کامل
یا اگه کامپوننت دیگه ای رو پیشنهاد می کنید بگید
اگر كامپوننتی رو ديديد و قصد اتصالش رو به بانك داريد با مهنس فيروزمندان تماس بگيريد تا براتون برآورد هزينه كنه و پلاگين رو براتون بنويسه.
همه ی كامپوننت هایی كه نياز به اتصال به بانك دارند قابل اتصال به بانك های ايرانی هستند.
موفق باشيد
irancic
08-14-2011, 07:24 PM
مهنس فيروزمندان رو از کجا پیدا کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
safajuy
08-14-2011, 07:39 PM
مهنس فيروزمندان رو از کجا پیدا کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از طريق فرم تماس با ما (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) سايت يا شناسه كاربری انجمن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) ايشون
موفق باشيد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.