ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست آموزش روش نمایش ستون های کنار فقط در صفحه اصلی

hossein78
08-15-2011, 10:49 AM
با سلام خدمت دوستان جوملایی
می خواستم یه انجمن روی جوملا طراحی کنم و برای این کار کامپوننت انجمن ساز Kunena رو نصب کردمحالا و انجمن میاد بالا هنوز ستون های کنار و هدر سایت هم هستش و خود انجمن خیلی کوچک است از دوستان خواهشمندم که راهنماییم کنن که چطور می تونم ستون های کنار فقط در صفحه اصلی قرار داده بشه و اون انجمن کاملا جداگانه باز بشه ممنون
اینم عکسش انجمن اون قسمتیه که با خط قرمز نشون داده شده و میبینید که چقدر کوچیکه ...
لطفا کمکم کنید :sad:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

safajuy
08-15-2011, 11:46 AM
درود
به مديريت ماژولها بريد و ماژول هایی مورد نظر رو انتخاب كنيد
در بخش تخصيص منو گزينه "انتخاب آیتم (های) منو از لیست" را انتخاب كنيد.
دركادر پايين، منوی انجمنتون رو برداريد و unselect كنيد.
موفق باشيد

hossein78
08-15-2011, 03:17 PM
درود
به مديريت ماژولها بريد و ماژول هایی مورد نظر رو انتخاب كنيد
در بخش تخصيص منو گزينه "انتخاب آیتم (های) منو از لیست" را انتخاب كنيد.
دركادر پايين، منوی انجمنتون رو برداريد و unselect كنيد.
موفق باشيد
من همین کارو کردم و دیگر منو ها رو در صفحه انجمن غیر فعال کردم ولی خود انجمن هنوز کوچک است
وای خدا هر کاری که میکنم درست نمیشه
لطفا کمک کنید

safajuy
08-15-2011, 03:33 PM
من همین کارو کردم و دیگر منو ها رو در صفحه انجمن غیر فعال کردم ولی خود انجمن هنوز کوچک است
وای خدا هر کاری که میکنم درست نمیشه
لطفا کمک کنید
امكان نداره. مجدداً چك بفرماييد
درصورت تمايل اطلاعات جوملاتون روبرام پيغام خصوصی كنيد

sahama
08-15-2011, 04:13 PM
بستگی دار به قابلیت قالب که امکان گسترده شدن در حالت عدم وجود ماژول در ستون های کناری براش در نظر گرفته شده باشه یا خیر
اغلب قالب ها این قابلیت رو دارند اما اگر قالب شما چنین قابلیتی نداشته باشه نمی تونید کاری کنید .و باید قالب رو عوض کنید

hossein78
08-15-2011, 04:19 PM
با سلام لطفا به این عکس توجه بفرمایید هیچ منویی نیست ولی انجمن هنوز کوچیکه به نظر شما توی خود انجمن تنظیمات برای اندازه صفحه نداره
راستی راهی وجود نداره که این صفحه انجمن توی یه صفحه جداگونه از صفحه سایت اجرا بشه ممنون

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

sahama
08-15-2011, 04:37 PM
چیزی که مشخصه مشکل شما از قالبتونه
می تونید یه قالب اختصاصی برای منوی مربوط به این انجمن بذارید

hossein78
08-15-2011, 04:41 PM
لطفا بگید چطور میشه این کارو کرد ؟

sahama
08-15-2011, 04:46 PM
بگردید و یه قالب رو که می خواهید در صفحه انجمن استفاده کنید و پهنای زیادی داره پیدا کنید
بعد اونو نوصب کنید
بعد در مدیریت قالب ها قالب رو باز کنید و اون قالب رو به منوهای مرتبط به کوننا اختصاص بدید

hossein78
08-15-2011, 05:26 PM
با سلام خدمت شما از پاسخگوییتان بی نهایت سپاسگزارم مشکل حل شد ممنون