PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونگی نمایش منو های ساخته شده با برنامه AllWebMenus در جوملا

hossein78
08-15-2011, 10:55 AM
با سلام خدمت شما
من برنامه AllWebMenus رو دانلود کردم و نصب کردم و منو ساختم حالا هر کاری که میکنم نمیشه این منو هارو به جوملا انتقال داد
هرچی گشتم نه جایی بود که کد html به ما بده و نه فایل زیپی فقط تنها اطلاعاتی که به دست آوردم اینکه باید یه کامپوننت نصب کنیم روی جوملا و فایل هایی رو که با برنامه AllWebMenus میسازیم توی اون کامپوننت اپلود کنیم ولی نمیدونم که چطور میشه اون فایل هایی رو که آپ کردیم نمایش داد.
لطفا هرکی اطلاعاتی داره بزاره حسابی گیر کردم سه چهار روزه دیگه دارم دیوونه میشم لطفا کمکم کنید:cry:

safajuy
08-15-2011, 12:29 PM
با سلام خدمت شما
من برنامه AllWebMenus رو دانلود کردم و نصب کردم و منو ساختم حالا هر کاری که میکنم نمیشه این منو هارو به جوملا انتقال داد
هرچی گشتم نه جایی بود که کد html به ما بده و نه فایل زیپی فقط تنها اطلاعاتی که به دست آوردم اینکه باید یه کامپوننت نصب کنیم روی جوملا و فایل هایی رو که با برنامه AllWebMenus میسازیم توی اون کامپوننت اپلود کنیم ولی نمیدونم که چطور میشه اون فایل هایی رو که آپ کردیم نمایش داد.
لطفا هرکی اطلاعاتی داره بزاره حسابی گیر کردم سه چهار روزه دیگه دارم دیوونه میشم لطفا کمکم کنید:cry:
درود
در مرحله ی آخر اين نرم افزار شما میتونيد از منوهای ساختهشده خروجی بگيريد
بعد از اينكه خروجی گرفتيد بصورت يك ماژول html اون رو در موقعيت مشخص قرار بديد
موفق باشيد

sahama
08-15-2011, 12:31 PM
ماژول های زیادی وجود دارند که برای شما منو های مناسبی رو می سازند
به نظرم شما راحت تر خواهید بود اگر از ماژول های نمایش منو استفاده کنید تا اینکه منو رو با نرم افزار دیگه ای بسازید و بعد بخواهید در جوملا استفاده کنید

hossein78
08-15-2011, 03:13 PM
درود
در مرحله ی آخر اين نرم افزار شما میتونيد از منوهای ساختهشده خروجی بگيريد
بعد از اينكه خروجی گرفتيد بصورت يك ماژول html اون رو در موقعيت مشخص قرار بديد
موفق باشيد
با سلام خدمت شما
لطفا کامل تر توضیح دهید ممنونم

hossein78
08-15-2011, 03:15 PM
ماژول های زیادی وجود دارند که برای شما منو های مناسبی رو می سازند
به نظرم شما راحت تر خواهید بود اگر از ماژول های نمایش منو استفاده کنید تا اینکه منو رو با نرم افزار دیگه ای بسازید و بعد بخواهید در جوملا استفاده کنید
از پاسخ گوییتان ممنون
لطفا لینکشو بزارید ممنون میشم

sahama
08-15-2011, 04:15 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

safajuy
08-15-2011, 05:18 PM
با سلام خدمت شما
لطفا کامل تر توضیح دهید ممنونم
درود
در مرحله آخر ذخيره سازی شما میتونيد منوتون رو به يك حالت استاندارد تحت وب در بياريد و ذخيره كنيد. اون منو رو بصورت يك iframe در موقعيت موردنظرتون در بياريد
اميدوارم گويا باشه.
موفق باشيد

hossein78
08-15-2011, 05:30 PM
هنوز متوجه نشدم توی برنامه این کارا رو باید کرد دیگه من تازه واردم و هنوز صفر کیلو مترم آیا شما با این برنامه کار کردید ؟ لطفا اگه میتونید واضح تر توضیح دهید بی نهایت ممنون

safajuy
08-15-2011, 05:40 PM
هنوز متوجه نشدم توی برنامه این کارا رو باید کرد دیگه من تازه واردم و هنوز صفر کیلو مترم آیا شما با این برنامه کار کردید ؟ لطفا اگه میتونید واضح تر توضیح دهید بی نهایت ممنون
با اين نرم افزار كار كردم ولی نميشه تمام آموزشها رو در قالب يك تاپيك و به شكل متن آموزش داد.
اين موردی هم كه شمامی فرماييد نياز به مهارت تقريباً متوسطی در زمينه جوملا و نرم افزار مربوطه داره كه نه زمان اون دردسترسه و نه امكانش در اين فروم.
بهتره از همون منو سازهای تحت جوملا استفاده كنيد كه بی دردسر تر و ساده تره
موفق باشيد

hossein78
08-15-2011, 06:49 PM
با سلام به نظر شما بهترین افزونه برای ساخت منو کدومه از پاسخگویی خوبتان ممنون

sahama
08-15-2011, 07:00 PM
در لینکی که براتون گذاشتم جستجو کنید و یکی رو بنا به نیازتون انتخاب کنید

hossein78
08-17-2011, 10:06 AM
سلام اگه خودتون از یکدوم از اینا استفاده میکنید که بهتره یا اطلاعی دارید بگید آخه من زیاد انگلیسیم خوب نیست مرسی

sahama
08-17-2011, 11:12 AM
کاملا بستگی به خودتون داره و نیازهاتون داره اما من خودم از ماژول های ari خوشم میاد