توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پلاگین نشاندهنده تعداد پست*های خوانده نشده در نوار عنوان مرورگر اینترنت
hadi.safiaghdam@gmail.com
08-15-2011, 02:00 PM
سلام.
آیا پلاگینی هست که تعداد پست*های خوانده نشده توسط یک کاربر را در title bar مرورگر نشون بده.
مثل جیمیل که تعداد ایکمیل*های خوانده نشده را نشون میده.
با تشکر قبلی
safajuy
08-15-2011, 02:17 PM
سلام.
آیا پلاگینی هست که تعداد پست*های خوانده نشده توسط یک کاربر را در title bar مرورگر نشون بده.
مثل جیمیل که تعداد ایکمیل*های خوانده نشده را نشون میده.
با تشکر قبلی
درود
منظورتون از پست های خوانده نشده چيه؟
يك مقدار بيشتر توضيح بديد با اطلاعات كاملتر
موفق باشيد
08-15-2011, 02:29 PM
ممنون بابت جواب سریع*تون!
سایت زیر را ببینید:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
من یک کاربر معمولی، لاگین می*کنم.
در ستون سمت چپ در قسمت «آخرین پست*های تالار» پست*های (ارسال*ها) من یا بقیه کاربران هست.
از لاگین قبلی تا این لاگین یک تعدادی را من نخوانده*ام. یعنی رویشان کلیک نکرده*آم و حالت unread هستند. در این تالار به صورت bold نشان داده می*شود.
حالا امکان این هست که بعد لاگین کردن، مثل جیمیل یا یاهو، تعداد unread ها در title bar مرورگر و به تبع آن در آیکن مرورگر در task bar دیده شود؟
با تشکر
safajuy
08-15-2011, 03:00 PM
ممنون بابت جواب سریع*تون!
سایت زیر را ببینید:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
من یک کاربر معمولی، لاگین می*کنم.
در ستون سمت چپ در قسمت «آخرین پست*های تالار» پست*های (ارسال*ها) من یا بقیه کاربران هست.
از لاگین قبلی تا این لاگین یک تعدادی را من نخوانده*ام. یعنی رویشان کلیک نکرده*آم و حالت unread هستند. در این تالار به صورت bold نشان داده می*شود.
حالا امکان این هست که بعد لاگین کردن، مثل جیمیل یا یاهو، تعداد unread ها در title bar مرورگر و به تبع آن در آیکن مرورگر در task bar دیده شود؟
با تشکر
درود
اين سايتی كه به عنوان نمونه داديد از يك كامپوننت تجاری استفاده میكنه كه برای SMF هستش و متأسفانه افزونه های ادغام كننده ی اين دو سيستم( جوملا و SMF) بسيار كم هستند.
شما هنوز نفرموديد كه از چه انجمنی استفاده می كنيد؟
جوملا از نظر ادغام با انجمن ساز phpbb بيشتر سازگاری داره
موفق باشيد
08-16-2011, 03:15 AM
خیلی ممنون بابت توضیحات.من یک کاربر ساده اون سایت هستم و مدیرش کسی دیگر است و من خواستم این پلاگین را پیدا کنم و بهشون بدهم تا نصب کنند.
منظورم اینه که من اطلاعاتم در مورد انجمن و ... صفر هست و نمی*دونم از چه انجمنی استفاده می*کنیم.
میشه از توضیحات آخر صفحه لینک زیر متوجه شوید که چی هست؟
اگر نیست آیا میشه خودتون یا دوستانتون بنویسیند؟ هزینه*ش چقدر میشه حدوداً؟
با تشکر فراوان از شما و انجمن فعالتون.
safajuy
08-16-2011, 08:59 AM
خیلی ممنون بابت توضیحات.من یک کاربر ساده اون سایت هستم و مدیرش کسی دیگر است و من خواستم این پلاگین را پیدا کنم و بهشون بدهم تا نصب کنند.
منظورم اینه که من اطلاعاتم در مورد انجمن و ... صفر هست و نمی*دونم از چه انجمنی استفاده می*کنیم.
میشه از توضیحات آخر صفحه لینک زیر متوجه شوید که چی هست؟
اگر نیست آیا میشه خودتون یا دوستانتون بنویسیند؟ هزینه*ش چقدر میشه حدوداً؟
با تشکر فراوان از شما و انجمن فعالتون.
درود
اين انجمن از SMF استفاده می كنه و همونطور كه گفتم افزونه های بسياری كمی نوشته شده.
برای سفارش از طريق اين ايميل با مهندس فيروزمندان در تماس باشيد. ايشون برآورد هزينه می كنند و قيمت نهایی رو بهتون ميدن.
كل مطالباتتون رو براشون توضيح بديد
sales [at]mambolearn[dot]com
در ضمن اين كار زمان بر هستش
موفق باشيد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.