PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساخت صفحه جداگانه در جوملا 1.5

rahnamafard
08-15-2011, 04:39 PM
سلام.
می خواستم بدونم چطور میشه یه صفحه درست کرد که تو سایت نمایان نشه؟
من تو سایتم می خواهم یه بخش ارسال به دوستان بذارم که جایی از سایتم معلوم نباشه ولی بتونم از یه جای دیگه به اون صفحه لینک بدم.
در ضمن کامپوننتش هم نصب کردم و آماده است. فقط نمی دونم چطور یه صفحه ی مخفی تو جوملا بسازم.

:)لطفا کمکم کنید.:)

sahama
08-15-2011, 04:47 PM
نیازی به کامپوننت خاصی نیست
از مطالب بدون بخش و مجموعه استفاده کنید و نمایش اون در صفحه اصلی رو هم انتخاب نکنید

rahnamafard
08-15-2011, 04:55 PM
اگر این کار رو بکنم اونوقت چطور از کامپوننت ارسال به دوستانم استفاده کنم؟

rahnamafard
08-15-2011, 05:03 PM
لطفا بیشتر توضیح بدید. :confused:

sahama
08-15-2011, 05:54 PM
شما می خواهید صفحاتی در سایت داشته باشید که هیچ لینک مستقیمی از آنها وجود نداشته باشد و تنها خود شما با آدرس کامل بتوانید به آن دسترسی داشته باشید
چنین خصوصیتی رو صفحات بدون مجموعه دارند
ابتدا مطلب رو در صفحه اصلی منتشر کنید و انجا لینک ثابت اون مطلب رو بدست بیاورید و بعد با وریایش مطلب اون رو از نمایش در صفحه اصلی خارج کنید
حالا شما می توانید با آدرسی که در اختیار دارید به این مطلب دسترسی داشته باشید بدون اینکه هیچگ.نه لینکی از این مطلب در سایت شما وجود داشته باشه

rahnamafard
08-15-2011, 05:57 PM
اگر این کار رو بکنم دیگه نمی تونم از کامپوننتی که نوع مطلب ارسال به دوستان رو بهم داده استفاده کنم. من در قسمت منو ها یک منو با این نوع از مطلب درست کردم. حالا می خواهم کاری کنم که این منو دیده نشه و فقط لینکش را در جایی استفاده کنم.

sahama
08-15-2011, 06:04 PM
عنوان سوالت با متن سوالت خیلی فرق می کنه
من هنوز دقیقا متوجه نشدم اگر می خواهی منوی شما وجود داسته باشه ولی نمایش داده نشه یه منو بساز ولی براش ماژولی در نظر نگیر حالا هر آیتم منو که برای این منو بسازی با آدرس می تونی بهش دسترسی داشته باشی ولی هیچ جا نمایش داده نمی شه

rahnamafard
08-15-2011, 06:10 PM
من ماژول نساختم، منو ساختم. منوی بالا
نوع مطلبش هم گذاشتم رو کامپوننت ارسال به دوستان.
حالا می خواهم وجود داشته باشه و منتشر شده باشه ولی تو سایت نمایان نشه (مخفی باشه)
اگه انطور باشه می تونم لینکش رو استفاده کنم.
سوال من اینه که چطور می تونم یک منویی رو که ساختم پنهان کنم؟

"لطفا زود تر پاسخ دهید ، ممنون"

sahama
08-15-2011, 07:03 PM
توصیه می کنم کتاب جوملا فارسی نوشته آقای زراعتی با این آدرس رو دانلود و مطالعه بفرمایید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

rahnamafard
08-15-2011, 07:32 PM
عزیزان اگر کسی می دونه چطور می شه یه منویی رو مخفی کرد بگه لطفاً. شما چیکار به معلومات بنده دارید؟

sahama
08-15-2011, 07:49 PM
دوست عزیز من راهنمایی لازم رو به شما دادم و از اینکه شما توضیحات من رو متوجه نشده اید این برداشت رو کردم که شما با پایه ی جوملا آشنایی ندارید

mersad
08-15-2011, 08:01 PM
دروود

کتاب جوملا رو مطالعه کنید به خیلی از سوالات خودتون پاسخ خواهید داد
برای هر منو میتونید صفحه خاصی در نظر بگیرید

شاد و سلامت در پناه ایزد

rahnamafard
08-15-2011, 08:13 PM
برادران من این موضوعات رو می دونم، فقط این رو نمی دونم که از کجا باید منو را مخفی کنم!

firoozmandan
08-15-2011, 08:18 PM
سلام
از قسمت مدیریت ماژول ها شما میتوانید ماژول منو مورد نظر را unpublished کنید !

یا علی

rahnamafard
08-15-2011, 08:26 PM
بذارید مثالی بزنم. به این آدرس بروید:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
آنجا یک منوی بالا وجود دارد شامل: صفحه نخست | درخواست ها | عضویت صاد | پرداخت الکترونیک
حال فکر کنید می خواهیم از طریق شاخه ی منو ها در پنل جوملا یکی از این گزینه ها را غیر فعال کنیم در حالتی که فقط پنهان شود و ما اگر آدرس هرکدام را در آدرسبار مرورگر بزنیم، بتوانیم آن صفحه را ببینیم.

با این اوصاف باید چه کنیم؟
ممنون ;)

rahnamafard
08-17-2011, 02:35 AM
سلام.
ببخشید ولی شما که جواب درست حسابی به من ندادین، رفتم تو یه انجمن دیگه پرسید عین ماه برام توضیح داد. برا شما هم می ذارم یاد بگیرین:

از مديريت منوها يك منو بسازيد مثلا به نام منو مخفي و بعد در اين منو مخفي يك منو بسازيد و به مطلب لينك دهيد و منو را يك بار در موقعيتي قابل نمايش در قالب قرار دهيد و روي منويي كه به مطلب لينك داده ايد كليك كنيد تا لينك را بدست بياوريد و حالا كه لينك رو داريد ماژول مربوط به منو رو غیر فعال کنید. و البته ميتونيد به صورت دستي يك نام وارد كنيد مثلا يوزر55 كه قالب فاقد آن باشد.

:clap:

sahama
08-17-2011, 08:28 AM
دوست عزیز پاسخ من رو بخونید

....
... اگر می خواهی منوی شما وجود داسته باشه ولی نمایش داده نشه یه منو بساز ولی براش ماژولی در نظر نگیر حالا هر آیتم منو که برای این منو بسازی با آدرس می تونی بهش دسترسی داشته باشی ولی هیچ جا نمایش داده نمی شه

rahnamafard
08-17-2011, 11:28 PM
بله درست می فرمایید. ولی اون موقع من درست متوجه نشدم. معذرت می خواهم. :wink:
در واقع اون موقع درست نمی دونستم که می شه با غیر فعال کردن ماژول هر منو هنوز منو رو در اختیار داشت و فکر می کردم اون هم غیر فعال می شه.