توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در کار با فوکا گالری
masood
08-16-2011, 06:42 AM
ببخشید دوستان این جمله پایینی در گالری فوکا رو چه جوری باید حذف بکنم ممنون
Powered by Phoca (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) Gallery (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
safajuy
08-16-2011, 03:04 PM
ببخشید دوستان این جمله پایینی در گالری فوکا رو چه جوری باید حذف بکنم ممنون
Powered by Phoca (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) Gallery (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
درود
قبلاً در انجمن در مورد اين موضوع بحث شده.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>حذف-تبليغ-فوكا-گالري
masood
08-17-2011, 05:25 AM
با سلام
در اون صفحه ای که آدرس دادید هم به هیچ نتیجه ای نرسیده بودند یعنی راهی نیست ؟
یه گالری تصویر درست و درمون چی سراغ دراین که هم دست کار کنه و هم کار با اون راحت باشه بنده قبلا از rsgallery2 استفاده می کردم اما اون با IE مشکل داشت و اونجا درست کار نمی کرد ضمنا بنده از فوکای 2.7.6 ترجمه شده استفاده می کنم
safajuy
08-17-2011, 09:24 AM
با سلام
در اون صفحه ای که آدرس دادید هم به هیچ نتیجه ای نرسیده بودند یعنی راهی نیست ؟
یه گالری تصویر درست و درمون چی سراغ دراین که هم دست کار کنه و هم کار با اون راحت باشه بنده قبلا از rsgallery2 استفاده می کردم اما اون با IE مشکل داشت و اونجا درست کار نمی کرد ضمنا بنده از فوکای 2.7.6 ترجمه شده استفاده می کنم
درود
از joomgallery (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)استفاده كنيد. می تونه مفيد باشه براتون
موفق باشيد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.