PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فرمت cpanel

baran barani
08-16-2011, 08:09 AM
سلام آيا كسي ميتونه راهنمايي كنه كه چطوري سي پنل سايتم را كامل فرمت نموده و از نو با نصب جوملا شروع كنم؟

kianesfahan
08-16-2011, 09:04 AM
درود .

دوست عزيز شما وارد سي پنل خود شويد سپس به قسمت فايل منيجر برويد و هر چقدر فايل در اين قسمت مي بينيد پاك كنيد . اگر هم ديتابسي ساخته ايد به قسمت ديتابس برويد و انها را هم نيز پاك كنيد .

حال هاست شما فرمت شده و مي توانيد سي ام اس محبوب جوملا را نصب كنيد

موفق باشيد

torghoundy
08-16-2011, 09:06 AM
سلام
در ادامه گفته میلاد عزیز باید اضافه کنم که ، محتویات پوشه public_html رو باید حذف کنید.

kianesfahan
08-16-2011, 09:12 AM
درود

درسته دوست torghoundy (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) بايد فايل مربوط در پوشه public_htm را كامل پاك كنيد

دوست عزيز torghoundy (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) اسم بنده ميلاد نيست .

موفق باشيد .

torghoundy
08-16-2011, 09:21 AM
سلام
از شما معذرت خواهی می کنم ، چون به عنوان کاربریتون دقت نکرده بودم.

baran barani
08-16-2011, 05:49 PM
البته من قبلا از سي ام اس مووبل تايپ استفاده مي كردم كه بعلت عدم آشنايي كامل مي خواهم آنرا به جوملا كه اكنون تاحدودي مسلط شده ام تغيير دهم حال نمي دانم امكان انتقال معلومات سايت به جوملا هست يانه در ضمن فايلهاي من بسيار نامنظم در پوشه هاي مختلف فايل منجر نصب شده اند و حتي به ديتا بيس هم دسترسي ندارم يا نمي تونم پيداش كنم و سردرگم شده ام

sahama
08-16-2011, 06:10 PM
ممکن است که مبدل هایی برای انتقال وجود داشته باشه ولی من اطلاع ندارم اما اگر مبدلی پیدا نکردید اگر شما خودتون به برنامه نویسی و کار با mysql آشنا باشید براحتی می توانید مطالب رو منتقل کنید البته یه مقدار زمان می بره
اگر هم آشنا نباشید باید کسی که این آشنایی رو داره براتون انجام بده
این مطلب رو به همراه نام لاتیم کامل این سیستم مدیریت محتوا در اینترنت جستجو کنید

baran barani
08-16-2011, 06:20 PM
متشكرم دوست خوبم اميدوارم بتونم كار كنم سعي خواهم كرد
حق نگدارتان

kianesfahan
08-16-2011, 06:57 PM
درود دوست عزيز فايل هاي سايت شما در فايل منيجر هاست شماست و معمولا در پوشه public_htm ميباشد . منظورتون از اين كه به ديتابس دسترسي نداريد چي هست ؟ موفق باشيد