PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : warning در lلوکال هاست

index.mailbox
08-16-2011, 08:38 AM
سلام، از لوکال هاست استفاده میکنم.
در بالای صفحه
Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in G:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> s.php on line 50
رو نمایش میده.
و
از ماژول اسلاید شو هم که استفاده کردم
Deprecated: Function split() is deprecated in G:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> show2.php on line 17

Deprecated: Function eregi() is deprecated in G:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 161

Deprecated: Function eregi() is deprecated in G:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 161

رو در بالای ماژول نمایش میده.
دلیلش چی هست؟

sahama
08-16-2011, 03:06 PM
سلام
این به علت نامهماهنگی کدی است ه در ماژول اسلاید شو استفاده کرده اید با نسخه PHP نصب شده بر روی سیستم شما
اگر در کارکرد ماژول مشکلی وجود نداره و تنها ایراد نمایش این کد ها است در فایل php.ini نمایش پیام های خطار رو غیر فعال کنید

index.mailbox
08-16-2011, 04:11 PM
من از این قالب قبلا روی سرور استفاده کردم ماژول هم که مختص قالب هست فقط الان روی لوکال نصب کردم این مشکل رو داره.
من این جور متوجه شدم که ورژن php نرم افزار wamp ناهمخونی داره. ورژن نرم افزار 5.3.0 هست و ورژن سروری که مشکل نداره 5.2.17 هست یعنی چون قالب آخرین نسخش نیست با php 5.3 مشکل داره؟

sahama
08-16-2011, 06:12 PM
طبق راه حلی که در بالا گفتم عمل کنید

سلام
این به علت نامهماهنگی کدی است ه در ماژول اسلاید شو استفاده کرده اید با نسخه PHP نصب شده بر روی سیستم شما
اگر در کارکرد ماژول مشکلی وجود نداره و تنها ایراد نمایش این کد ها است در فایل php.ini نمایش پیام های خطار رو غیر فعال کنید

index.mailbox
08-16-2011, 10:40 PM
میبخشید متوجه نشدم
خوب، "در فایل php.ini نمایش پیغام های خطا رو غیر فعال کنید". چطور؟

sahama
08-17-2011, 08:22 AM
در این مورد پاسخ های زیادی وجود داره و کافیه جستجو کنید اما اگر هاست اشتراکی دارید باید از مدیر هاست بخواهید تا این کار رو براتون انجام بده